torsdag 2 juni 2011

Kopplar av med min brodyrmaskin...

och lite annat roligt småpyssel. Jag är äntligen ledig i 5 dagar. Sista månaderna har det inte blivit mycket ledighet. I maj har vi haft gäster på jobbet varje dag och det har blivit väldigt långa och intensiva dagar. I går skrev jag ett kunskapsprov för att söka alkoholtillstånd eftersom min mamma snart blir pensionär... fick reda på det i fredags så det blev till att plugga som en galning på nätterna efter jobbet. Jag tror att jag klarade provet ganska bra, får reda på resultatet nästa vecka. Alla papper måste fyllas i och lämnas in på tisdag sen är det bara att hålla tummarna och hoppas att allt går vägen.
 Jag tänker bara vara hemma och sy och göra lite smycken de här dagarna. Struntar i trädgårds jobb och städning. Tur vi har så ful trädgård för då får man inte så dåligt samvete att man struntar i den. Vi har ju inga grannar så vi slipper ju skämmas för den som den ser ut.... I dag har jag provat lite av mina brodyrmönster... Jisses vad roligt det är att sy.
Det här ska bli en skopåse. Ska försöka sy färdigt den i kväll.
En av 5 kökshanddukar... de 4 andra blev med bestick på.

I går började jag på ett armband som jag länge har tänkt börja med. Har en bild i huvudet om hur det ska se ut, men fick inte till det riktigt som jag hade tänkt... visar er den när jag är färdig och nöjd....
Ha en riktigt bra helg! KRAM!

3 kommentarer:

Barn och Pyssel sa...

Hej


vad mycke snyggt.

En påse med barnens namn skulle vara bra till gympan

Ha en trevlig helg

Kram

Corrina sa...

Å det skulle jag med göra om jag hade en sånn maskin. Kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så skönt att du får vara ledig, och vilket väder vi fått. Så fint du broderat, och hoppas ditt prov gick bra. Det tror jag det gjorde.
Ha en skön solig söndag
Varm kram
AnnaMaria

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails