måndag 30 maj 2011

Tradera fynd!

Idag kom det helt underbara fickur med posten. Jag lade bud på 3 olika auktioner på tradera förra veckan. Det är inte så ofta jag lyckas köpa så många fickur här i Sverige. De flesta jag köpt kommer i från England eller USA. Men nu hade jag verkligen tur. Idag var jag hemma redan 20.30 och det händer inte allt för ofta så nu ska jag göra lite fler armband. En tjej i konferensgruppen som kom idag köpte ett blått pärlarmband förra månaden och nu vill hon köpa ett till. Jag gjorde ju tyvärr inga blåa igår.... Hade glömt bort att det är en röd dag på måndag, vilket betyder att jag blir ledig i hela 5 dagar...lyx.. det har inte hänt sedan i julas och lär väl dröja till efter jul tills nästa gång.

En del fickur är så fina att jag inte kommer att plocka sönder dem för att göra smycken... får väl sälja dem vidare som de är...
Ha det så bra! KRAM!

1 kommentar:

LantlivsAnette sa...

Nämen åhhhh vilka fina ur och grejer..du lyckas nosa upp sånt där fint du..perfekt till allt ditt pyssel !! Och du, vilka fina armband du gör också...förstår att dom går åt som smör !! Skönt att du ska få lite ledigt också, det behöver du..Vad roligt att du är med i utlottningen hos mig !!
Ha det gott
Kraaam Anette
P.s Har precis kommit hem, har hjälpt syrran och hennes familj att flytta, de ska hyra ett gammalt hus..mycket mysigare än en modern lägenhet, o billigare, men det är jobbigt att flytta..puuhh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails