onsdag 6 april 2011

Snart börjar det roliga....

Att fylla dockhuset med allt möjligt smått. Jag har inte hunnit göra färdigt sista våningen ännu, men kunde inte låta bli att börja möblera så smått. Jag hittar inte dörrarna som jag köpte för 17 år sedan... skumt... Det är svårt att såga till väggarna om man inte vet dörrmåtten. Så fort jag hinner ska jag börja sy gardiner och göra lite saker till inredningsbutiken. Ska bli så kul....

Mycket vitt i den här butiken. Men snart kommer den fyllas med varor som inte är vita så det blir nog fint. Behöver nog en butiksdisk också.....
Det riktigt kliar i fingrarna... önskar att jag hade en riktig butik att fylla med saker jag gjort. Men får nöja mig med en miniatyrbutik än så länge.
Ha det så bra! KRAM!

6 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Nämen kolla !! Sååå fint det blir, förstår att det kliar i dina fingrar att få fortsätta..mina dockmöbler är också bruna, jag ska också måla dom vita sen..
Ha nu en toppen dag
Kraaam Anette

Plupps krypin sa...

Underbart! Älskar dockskåp.
Ha det gott.
Yvonne

Vit som snö sa...

Kommer ju att bli såå gulligt det där! Förstår att du har kul när du pillrar med det där:)
Ha en fin helg!
Kram Cilla

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så jättegulligt, och en liten butik i skåpet var fint. Du är jätteduktig med och måla allt.
Kramar
AnnaMaria

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Åh, ditt dockskåp kommer att bli så fint och tänk vad roligt det ska bli att inreda din fina butik. Du är ju så pysslig så jag kan tänka mig att det blir en hel del smått och gott där. Såg att du hade något som liknade pärlspont på väggarna. Hur har du gjort den? Jag skulle vilja ha något liknande i Majas dockskåp.

Hoppas att du får en skön vecka!

Kram Anna-Lena

Livet på Berget sa...

Men så roligt och så fint det blir! Du är då så duktig!!!
Ha de gott!
Kram
/Sara

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails