söndag 17 april 2011

Ledig söndag....

Och då ska man hinna göra så mycket som möjligt på så lite tid som möjligt och alltid blir bara en bråkdel av det jag planerat gjort.  Kaninerna har flyttat ut och entrén är ren och fin. Baksidan lite krattad och lite skrot och löv på framsidan borta... Nu återstår bara ca 20 maskiner tvätt och bortplockning av alla mina miljontals pysselsaker...Och innan jag lägger mig måste jag skriva beställningslista inför påsken. Matsedlar samt chokladpralinsaktivitet med gästerna ska också planeras.... Allt brukar ordna sig till slut och jag hinner säkert med att ordna med allt inför påsken på jobbet.  Lite pyssel hann Lina och jag med i fredags kväll. Vi var ensamma hemma och köpte med oss kinamat och sedan plockade vi fram fimolera som vi grejade lite med. Lina gjorde massor av fina tårtor... jag gjorde bara ett pajskal. Det tog tid att mjuka upp de gamla lerorna och när jag väl fått till dem så hade jag tröttnat.
Köpte lite blommor idag. Så nu blir man lite gladare när man kommer hem.


2 stora grenar i allén gick av i stormen. Jätteläskigt.... tur ingen var hemma och ute.
Duktigaste miniatyrtillverkaren.
Här har Lina provat flytande fimo och gjort en kolafyllning till en chokladpaj. Ser så gott ut....

Utan pastamaskin klarar man sig inte om man ska få perfekta miniatyrer.
Ha en riktigt bra kväll! Nu ska jag verkligen städa vidare i kaoset här hemma.... KRAM

3 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Gomorron därborta !!
Jaa, jag vet precis hur det är..man ska hinna med så himla mycket då man har en ledig dag,,så man är helt slut sen..Jag är så imponerad att du hinner med att pyssla också..jag måste ta mig i kragen o göra det jag också..länge sen nu...
Kraaam Anette

Vit som snö sa...

Vad mysigt nu har det i pysslartagen:) Söta små skapelser!
Då är vi två som tillbringar påsken på jobbet. Jag är ju lite glad över det då eftersom jag blir ensam hemma, får iallafall träffa glada människor på jobbet:))
Vet du, när du lämnat en kommentar hos mej och jag klickar för att svara så får jag till svar att din profil inte är tillgänglig?! Men i blogglistan då jag kommer direkt in på bloggen funkar det.. Kanske något du valt att ha men jag ville bara nämna det om du inte visste det.
Önskar dej en riktigt fin påskvecka:)
Kram Cilla

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Gissar att du har fullt upp på jobbet, säkert många som gärna äter en påskbuffé ute.
Önskar dig en riktigt
Glad Påsk
Varm kram
AnnaMaria

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails