torsdag 24 september 2009

Mini "provbyst"

I dag tog jag mig en tur till Uppsala(strax utanför). Såg en annons på Blocket om utförsäljning av möbler på en gård. Efter 2 timmars snurrande och en halv tank bensin gav jag upp. Åkte till Krusenbergs Herrgård i stället. Där finns det en jätte gullig inrednings/blombutik som jag länge varit nyfiken på. Hittade 2 fina böcker och den här" bysten". Perfekt att hänga halsband på.

10 kommentarer:

Sus sa...

Jaaa.....tur att du inte kom hem tomhänt. Hemska tanke!!!!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tack för din snälla hälsning. Och det var en söt smyckehängare, perfekt till dina vackra smycken. Pepparkakshuset här under var otroligt fint..Wow! Vilket jobb, så duktig du är.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Birgitta sa...

Vad tråkigt att du inte hittade gården du var på väg till. Man kan bli irriterad för mindre. Men du lyckades ju rädda dagen ändå och vad fint det blev att hänga smycket på bysten.
Kram Birgitta

hemma hos lilla mej sa...

Vad tråkigt att du inte kom dit du ville.Men vilken snygg byst du hittade.Passar ju kanon att hänga alla dina fina smycken på.Väntade på posten idag men ingen post.Kommer väl i morgon håller tummarna.Ha en skön kväll och en mysig fredag kramizar ~~~~RITA¨~~~~~.

Plupps krypin sa...

Låter tråkigt att du inte hittade dit. Krusenbergs herrgård, visste inte om att det fanns en butik där. Dit måste jag åka.
Trevlig helg
Yvonne

LantlivsAnette sa...

Jaaamen titta, nu har vi ju såna dockor både du o jag...de är sååå fina !!
Och ditt fina halsband, pricken över i !!!
Tack för ditt mail, jag har svarat !!
Ha nu en toppen helg vännen
Kraaam Anette

ängeln i vitt sa...

Nä, fy vad tråkigt att du inte hittade stället....men saker åkte du hem med ändå haha. Superfin byst och en superfin berlock ( det är nog min hihi ) Jag har mailat dig.

Ha en fin helg.
Kramiz / Carina

Anki sa...

Ah fler än jag som inte hittar, å dyrt brukar det bli, hmm...jag är helt hopplös på att hitta rätt när jag ska nånstans!
Men du hittade ju annat fint...lite avis faktiskt på den bysten...jättefin!

Å hunden, ja det får vi nog veta i slutet på nästa vecka! Så det är lång väntan!

Ha en fin helg! Kramis Anki

Vit som snö sa...

Sån söt byst! Jättebra för att fota upp dina smycken!
O det var ju tur att du slapp komma hem tomhänt!
Kram Cilla

Anna-Lena sa...

Halloj!

Vilken fin byst! Jag bor ju ganska nära Krusenberg men har fortfarande inte varit där. Nu blev jag nyfiken. Måste ta mig en sväng dit. Bysten var jättefin. Jag vill väldigt gärna göra ett byte med dig! Vad är du intresserad av?

Kramar Anna-lena♥


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails