torsdag 24 september 2009

Mini "provbyst"

I dag tog jag mig en tur till Uppsala(strax utanför). Såg en annons på Blocket om utförsäljning av möbler på en gård. Efter 2 timmars snurrande och en halv tank bensin gav jag upp. Åkte till Krusenbergs Herrgård i stället. Där finns det en jätte gullig inrednings/blombutik som jag länge varit nyfiken på. Hittade 2 fina böcker och den här" bysten". Perfekt att hänga halsband på.

11 kommentarer:

Sus sa...

Jaaa.....tur att du inte kom hem tomhänt. Hemska tanke!!!!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tack för din snälla hälsning. Och det var en söt smyckehängare, perfekt till dina vackra smycken. Pepparkakshuset här under var otroligt fint..Wow! Vilket jobb, så duktig du är.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Birgitta sa...

Vad tråkigt att du inte hittade gården du var på väg till. Man kan bli irriterad för mindre. Men du lyckades ju rädda dagen ändå och vad fint det blev att hänga smycket på bysten.
Kram Birgitta

hemma hos lilla mej sa...

Vad tråkigt att du inte kom dit du ville.Men vilken snygg byst du hittade.Passar ju kanon att hänga alla dina fina smycken på.Väntade på posten idag men ingen post.Kommer väl i morgon håller tummarna.Ha en skön kväll och en mysig fredag kramizar ~~~~RITA¨~~~~~.

Plupps krypin sa...

Låter tråkigt att du inte hittade dit. Krusenbergs herrgård, visste inte om att det fanns en butik där. Dit måste jag åka.
Trevlig helg
Yvonne

LantlivsAnette sa...

Jaaamen titta, nu har vi ju såna dockor både du o jag...de är sååå fina !!
Och ditt fina halsband, pricken över i !!!
Tack för ditt mail, jag har svarat !!
Ha nu en toppen helg vännen
Kraaam Anette

ängeln i vitt sa...

Nä, fy vad tråkigt att du inte hittade stället....men saker åkte du hem med ändå haha. Superfin byst och en superfin berlock ( det är nog min hihi ) Jag har mailat dig.

Ha en fin helg.
Kramiz / Carina

Anki sa...

Ah fler än jag som inte hittar, å dyrt brukar det bli, hmm...jag är helt hopplös på att hitta rätt när jag ska nånstans!
Men du hittade ju annat fint...lite avis faktiskt på den bysten...jättefin!

Å hunden, ja det får vi nog veta i slutet på nästa vecka! Så det är lång väntan!

Ha en fin helg! Kramis Anki

Vit som snö sa...

Sån söt byst! Jättebra för att fota upp dina smycken!
O det var ju tur att du slapp komma hem tomhänt!
Kram Cilla

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Halloj!

Vilken fin byst! Jag bor ju ganska nära Krusenberg men har fortfarande inte varit där. Nu blev jag nyfiken. Måste ta mig en sväng dit. Bysten var jättefin. Jag vill väldigt gärna göra ett byte med dig! Vad är du intresserad av?

Kramar Anna-lena♥

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails