onsdag 1 april 2009

sovrum

Det blev inga nya gardiner till sovrummet . Jag stod emot. Abstinensen efter dem avtog vid 16-tiden och jag känner mig stolt. Fönsterputsning var botemedlet. Solen var framme och jag kunde knappt se ut så smutsiga var fönstrena. Det är en underbar känsla att se fönster som blänker i solen. Jag som trott att det varit dimmigt ute. Övervåningens fönster vet jag inte riktigt hur jag ska bära mig åt att putsa.

Jag visar en bild av sovrummet som jag hållit på att fixa lite i den här veckan. Det blev till att ta fram färgburken igen.

Blivande badrumskommoden har hamnat i sovrummet.Jag visar fler bilder i morgon för det var lite mörkt för att ta bra bilder.

1 kommentar:

oumberligating sa...

Har just gjort bort mig rejält här i bloggvärlden! Vill ha lite fler bloggkontakter så jag har valt ut lite "lämpliga" offer med fina och intressanta bloggar så skickade jag en liten "Onsdagshälsning"! När jag gjort det och skrivit några personliga och fina rader så upptäcker jag att det är "Torsdag"!
Där sket det sig ordentligt, tror jag, inte bara fel dag utan dessutom är jag man som många kommenterat. Jag lovar har försökt att blogga med en hel del grabbar, men i princip så är det noll och inga svar från den grenen av männsklighetern. Nu ljög jag några är det fast vi har gått över till mail för att skona omgivningen!
Nu ska jag försöka reda upp det här med fel dag, men hittar inte alla som jag skrivit till så nu skickar jag iväg dessa rader till några andra också. Som till dig och din fina blogg!
Ha en fin Torsdag mvh från Peter!
PS: Jagar också bokintresserade människor till min Frus blogg www.pockethexorna.blogspot.com hon har en kraftig ryggskada sedan 15 år tillbaka och är för det mesta sängliggandes och kan inte ragga "kunder" på samma sätt som jag(ler)!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails