lördag 11 april 2009

Härligt Påskväder

I dag är det verkligen riktigt "sommarväder" här. Det riktigt kliar i fingrarna. Nu saknar jag blommor, rabatter och en trädgård att hålla på i. Men jag får vänta tills dräneringen runt huset är klar. Tills dess så får jag väl ta med mig ett block och en penna och skissa upp var min stora fina baddamm ska grävas och var vattenfallet ska gå. Det är inte så tråkigt det heller. Staket måste också planeras. Vi kommer inte ha möjlighet att hägna in hela tomten på en gång. Det blir för långt och för dyrt. Vi får ta en bit i taget.

Så här vacker Orkidé fick jag av min svägerska med familj när de var här i Tisdags.
Här har Lina börjat pynta bordet. Kusinerna var på besök i går och då skulle det vara påskfint.
Som sagt var så är jag ingen älskare av påskdukar, men bara Lina tycker det är fint så...


Brorsan hade med sig deras lilla fyrhjuling och en liten motorcykel så ungarna hade verkligen roligt. De ska ha dem i vår Lada så nu kommer Lina bli en riktig motorcykeltjej, precis som sin morbror. Snart börjar hon väl tjata om en Harley Davidson i stället för häst kan jag tro.

2 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Åhhh vad fint du har det..och du..tack snälla, snälla du för att du tipsade om det där teet, jag ska genast söka upp det !!
Vi fick ett så tråkigt besked i Torsdags, cancern hade spridit sig till ena lungan, så nu startar en tuff tid..det känns så hopplöst ibland, man bara gråter o gråter...
Man vi måste kämpa..
Ha det gott
Kraam Anette

A home far away sa...

Hoppas att påskhelgen varit underbar med god mat och fint väder!

Kram Gunilla i Singapore

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails