onsdag 29 juni 2011

Vad gör man inte för sina barn....

Idag gjorde jag något som jag kanske kommer att ångra i vinter när det är kallt och ruggigt.
Lina är på ridläger den här veckan. I 8 hela dagar, och är så himla nöjd och glad. Hon ringde mig kl 18 och var helt uppspelt. De hade 2 ponnysar kvar som de hyr ut när ridlägren är slut. Hon är på lägret med min kusins barn, Cassandra, och vi har väl lovat dem att vi någon gång i farmtiden ska hyra hästar till dem, men inte ännu...
Men så blev det.. inom 1 timme hade vi bestämt oss... Pratade med våra ovilliga gubbar... och jag tror de gav med sig... vi slog till i alla fall.  Vi har ju ett stort tomt stall som jag skulle ha gjort till turkiskt bad men nu har jag inte riktigt lyckats med det eftersom mina föräldrar inte sålde "Gästis" och jag jobbar hela tiden... Så hästar får det bli för 10 månader i alla fall... så om jag har tur så tröttnar hon på hästar när hon inser vilket jobb det är varje dag.

Stallet.


Så här såg det ut innan vi flyttade in och det gör det fortfarande. Ska måla boxväggarna ljusgråa tänkte jag.
Bara  de 4 första så att det blir lite ljusare. 13 boxar totalt finns det och det känns lite onödigt att måla något som kanske kommer att rivas bort i framtiden.
 Det här är Poppe. Honom ska Lina ha.
 Cassandras Hugo.
Tur min kusin Annika kan det här med hästar ordentligt och att vi kan hjälpas åt. Det här känns faktiskt riktigt roligt. Jag önskade mig en häst när jag var liten.. de enda hästar vi hade var travare och 1 liten åsna...och de bodde flera mil i från oss...
Nu får min älskade lilla Lina det jag önskade mig...
Jisses...vad gör man inte för sina barn??
Ha en underbar vecka ! KRAM

6 kommentarer:

Birgitta sa...

Tittar in för att önska dej en skön vecka och ser att du ska få hästar i stallet. Det blir nog du också som får vara där ibland. Så fina hästarna är.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

LantlivsAnette sa...

OOppss..en häst..bara så där..fniss..du är rolig du !! Du som har så mycket redan, men det är som du säger, vad gör man inte för sina barn..och hon ska ju förhoppningsvis sköta den nästan helt själv !! Vilket stort stall ni har !!
Kraaam Anette

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Dom tröttnar inte, var så säker. Nu blir det häst framöver, och så fint stall. Det ät ju bara och flytta in. Kan tänka mig att dottern jublar nu.
Kramar
AnnaMaria

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Sonen här har precis slagit ner stolpar och dragit elstängsel, han är brun som en pepparkaka nu. Lite jobb men sen har du en härlig syn av hästar runt dig.
Kramar
AnnaMaria

Plupps krypin sa...

Vilken snäll mamma!
Kram Yvonne

Corrina sa...

Håller med dig Vad gör man inte för sina barn. Tyvärr slutar man inte med det då de har flyttat hemifrån ;) kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails