onsdag 8 juni 2011

En till kökshandduk broderad...

Jag har broderat lite till... det blev en kökshandduk till min man. Han älskar att laga mat och dricka vin samtidigt så den tyckte jag passade honom bra. I dag kom jag hem i hyfsad tid och slog på stort.. lagar mat hemma för en gång skull. Inte ofta det händer nu för tiden. Äntligen har jag fått lite mer hjälp på jobbet och behöver inte jobba 14 timmar om dagen varje dag. 1 vecka till har vi konferenser och sedan blir det turister hela sommaren. Jag kan nog inte ta semester men ledigt 1 dag lite här och där lär det bli i alla fall. Jag brukar ha semester vart 4:e år så jag är van...
Här är ett av trycken jag testade i helgen. Jätte enkelt, stryktåligt och går inte ens bort med klorin... hur roligt som helst att göra.
Ha det så jättebra! KRAM!

4 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Halloj där !!
Åhhh vad fina tryck du har gjort !! Du är såå himla duktig på att hitta på fina saker..och bordet som du visade i ditt förra inlägg..WOW vad fint, bara att skura av o ta in !!! Så skönt att det lättar på ditt jobb, så att du kan börja få hyfsade tider !!
Ha det gott
Kraaam Anette

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

En sån handduk skulle man ha när man lagar mat, så jättefint motiv, och roligt. Och vilka vackra tryck, blir så fint med bestick.
Ha en skön dag
Kramar
AnnaMaria

Hanna sa...

ha en fin helg.
kram
Hanna

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

vilka vackra tryck, du är sååå duktig!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails