lördag 9 oktober 2010

Så tog den lediga dagen slut...

Och jag hann inte en bråkdel av det jag planerat in. Så är det alltid.. man vill göra så mycket men hinner så lite. Skurat badrum och toaletter och sedan stallet med Lina... sedan hade halva dagen gått. Fick en idé i morse kl. 6 och när Micke vaknade vid 10.30 blev han inte så glad när jag bad honom åka till brädgården. Tror han tycker det är lugnast när jag jobbar för då hinner jag inte hitta på massor av jobbiga projekt. Nu har jag jobbat varje dag nästan 14 timmar om dagen i över 6 veckor och inte hunnit städa någonting knappt. Och det verkar som ingen här i huset hunnit med det heller.... konstigt nog. Det första man ser när man kommer hem är ju hallen och vår hall ser inte allt för rolig ut just nu även fast jag gjort i ordning plats för jackor och skor så att de inte ska ligga och hänga framme. Mitt humör blir uselt om hallen är rörig... så titta på bilden längst ned så förstår ni hur mitt humör är....
Men om ett tag så tror jag att det ser ganska så fint ut. Glasdörrar, reglar, pärlspont och lite färg.... så kommer jag att bli på så bra humör... Micke åkte och köpte virke om än motvilligt. Han kan inte fatta att varje gång jag städar så måste det snickras och målas....
Sedan åkte vi till jobbet och hämtade dörrarna. De målade jag för många år sedan och de ser fina ut fortfarande... sedan blev det inget mer gjort idag tyvärr. Hade jag kunnat snickra bra så hade jag börjat men jag får vänta tills i morrn... ska bara jobba några timmar först. Vi har ett lunchbröllop. Sedan sätter vi fart.

Idag var det riktigt bra väder för en gång skull.

Här ser man våra lyktor. Jag tror hela tiden att det är någon bil som kommer. Det lär ta tid att vänja sig när man är van vid mörker.
Dörrarna som vi hämtade.

Det mesta undanplockat från den hemskt stökiga hallen.

Alexi undrar som vanligt varför jag släpar runt på möbler och prylar.
Tur att bilden blev lite mörk så att ni inte ser allt....
Förhoppningsvis så kommer det att se bra ut eller så kommer det bli väldigt trångt i hallen.
Det visar sig i morrn... Ha det bra KRAM

4 kommentarer:

Vit som snö sa...

Jag ler faktiskt när jag läser ditt inlägg:) Det är som om det vore skrivet av mej;) Har exakt samma problem...
Men jag tycker din idé verkar suuuuperbra! O jag längtar att se resultatet:)
Kram Cilla

Hannis sa...

Förstår att städningen inte ligger högst upp på listan när du jobbar så mycket!
Det är vid såna tillfällen det skulle vara skönt att ha någon som kom dit och fixade allt=))

Ska bli kul att se när det är klart!

Kram Hannis

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så roligt och få se lyktorna i dagsljus, vilken jättefin allé ni har. Blev så fint med lyktorna, och bra! Ska bli kul och se vad du hittar på i hallen, hallen är svår tycker jag. Blir lätt rörigt precis som du skriver.
Ha en fin söndag
Kramar
AnnaMaria

LantlivsAnette sa...

Ojj..ojjj här grejas det !! Vilken energi du har !! Det kommer att bli sååå fint..det ser jag redan nu..de där dörrarna o allt..så spännande att få se sen..
Kraaam Anette

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails