onsdag 22 september 2010

Nu var det ett tag sedan...

jag gjorde ett inlägg och kanske dröjer det till nästa igen. Har inte haft den bästa tiden i mitt liv direkt. Men jag har lärt mig mycket.
Åk aldrig på semester hela familjen och lämna företaget i andras händer.
Ge aldrig någon lillfingret.. då slukar de hela kroppen och lite till...
Lita varken på konsulter eller sk. vänner...
Ge inte för mycket av dig själv för det ger oftast inget tillbaka....

Jisses vad negativt det låter...... men resultatet av allt är att jag lämnade mitt jobb i mina föräldrars företag, som jag jobbat i sedan 1987, i 3 månader, fick ett nytt jobb, hann jobba där i 6 dagar, och kastades abrupt tillbaka i ett totalt kaos...
Vi har mycket kvar att reda ut i röran och det kommer att dröja innan jag återhämtar mig från chocken. Precis som i våras blir det 14 timmars arbetsdagar så gott som alla dagar i veckan. Tur att jag är en ganska stark person som klarar mycket. Samtidigt som det flyter ilska i mina ådror så försöker jag se positivt på tillvaron. Av något ont föds alltid något gott.... Det goda är att jag bestämde mig för att vi måste fortsätta uppfräschningen av hotellrummen. 2 rum gjorde vi klara på 4 dagar. Inte illa... Vi har handlat härliga duntäcken och kuddar samt madrasser till rummen (som är 40 till antalet).
Jag står dock utan kock igen så nu blir det till att springa emellan så gott det går. Laga lite/mycket mat, måla, fixa, dona, inreda och allt annat. Ett riktigt varierande arbete kan jag lova... och riktigt roligt. Det är väl också något av det positiva med det som hänt. Fick min arbetslust tillbaka... Allt har en mening här i livet och en del saker måste hända innan man förstår hur viktig ens familj är.
Ja.. nog om detta. Jag har gjort en julbordsblogg som ni kan hitta här. Tänkte visa bilder och lägga ut lite recept och annat. Hoppas att ni vill kika in där och skriva en liten kommentar. Då blir jag så himla glad.
Resultatet av alla tråkiga saker har tyvärr gjort så att jag tappat sugen att göra inlägg på den här bloggen tyvärr. Jag kommer att koncentrera mig på jobbet och så blir det en del julbordsbloggande så klart. Lite broderier kommer jag nog också att visa, speciellt de som har med julen att göra.
Det tråkiga är att jag hade tänkt öppna min gårdsbutik nästa månad. Men nu står allt jobb kvar där jag lämnade det... synd att jag hann handla lite inredning och prylar på formex... men allt finns ju kvar till nästa år och då tar jag tag i det igen. Nu blev det lite långt så jag avslutar här. Ha det så jättebra tills nästa gång... KRAM

Här står min prinsessa Lina bland en del av det vi handlat till rummen.
Ett av rummen vi målade och lade golv i förra veckan. Möblerna får vara så länge. Jag är inte nöjd med dem, målade om dem flera år sedan och bytte tyg på dem, så de får hänga med ett tag till även om de inte är så vackra.
Jag kommer att försöka göra rummen lite olika så att det blir roligare för tjejerna som städar och för återkommande gäster så klart. Rätt tråkigt med hotell som har likadana rum tycker jag. I vårt ena annex ser de likadana ut... tråkigt, tråkigt... men efter jul så blir det total makeover i de 13 rummen.... få se vad spökena i rum 112 och 113 tycker om det.... Hoppas de flyttar till grannen.
Ni kan inte ana vilken skillnad det blev med målarfärg och golv samt nya taklampor. Innan så såg man knappt något..... även fast väggarna var hyfsat ljusa och beige heltäckningsmatta....

Jag kikar runt hos er andra lite då och då men är väldigt dålig på att kommentera för tillfället.
Kram igen.....

6 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Ojj..ojj ..ojj vad du får jobba nu..för att hina ikapp allting..
Du är såå himla duktig och kreativ, vilken tur att dina föräldrar har dig, du fixar och renoverar också, såå fint det blir !!
Måste kika in i din Julblogg också..
Kraaaam Anette

Plupps krypin sa...

Åh, så tråkigt. Men attans vad du är stark!Många skulle ha gett upp för länge sedan.
Må så gott Yvonne

Anonym sa...

Aydan du är bäst.

Kram Tina

corrina sa...

Vad skönt att höra ett livstecken från dig. Ja du har verkligen fått utstå på sistone. Förmodar att det som stört din arbetsro inte finns kvar? Hoppas för din skull. Kram

Hanna sa...

Ha en bra helg.
Kram
Hanna

holly2 sa...

Kom in här av en slump,,mycket trevligt att läsa,,kommer nog att återkomma hit

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails