lördag 21 augusti 2010

Här duggar det inte tätt mellan inläggen...

Den här sommaren har inte varit den bästa i mitt liv... mycket konstiga och(riktigt sjuka) har hänt. Har mest gått omkring och funderat hur en del människor är funtade.... Har fortfarande inte lyckats förstå allt som hänt och varför...... Men allt har en mening och ur allt ont föds något gott.... Nu börjar jag kunna ta tag i saker igen och började med att stå på Håbomässan tillsammans med Katja, en kompis som har en Tapetserarverkstad. Företagare i kommunen ställde ut och visade upp sina företag, och utomhus var det marknad, öltält, restauranger, tornéspel, tivoli mm.... Jag har inte hunnit göra så mycket saker men lite hann jag med i alla fall.
Jag har även börjat med mitt nästa projekt som jag kallar "operation ladan".... Och det gör att allt känns lite lättare och roligare. Nu har jag inte kunnat jobba på 3 månader och jag börjar nästan klättra på väggarna.... Jag har inte varit sjuk eller något sådant.... en helt absurd situation har uppstått på jobbet.... men, men... allt ordnar sig till slut och tills dess har jag en del att pyssla med som tur är.... Man lär sig av sina misstag här i livet och mitt största misstag var att åka på semester..... Nu ska jag inte klaga mer, bara se framåt och göra det bästa av situationen....
Tänka positivt.... och det hjälper mycket..... Man bestämmer sig för att allt ska bli bra och så blir det så.....

Håboföretag ställde ut i skolans matsal.

Jag vid Katjas och mitt bord.

Lite av mina broderier och barnmöbler. Bilden gick inte att vrida.

Katjas sida av bordet.

Mina nya smycken.... riktigt coola.. om man får säga så själv....

Det är svårt att se på bilden men det ser ut som delarna "flyter" omkring... Riktigt fint....

Fickuren är i från 1800-talet.Kopparfärgat armband.

Halsband med gammal urtavla och "nya" berlocker.
Stretchigt 3-radigt armband.
Också töjbart.

Berlockarmband.


Stretchigt...

Berlocker med gamla klockdelar.....
Ja.. lite många bilder blev det... Och lite gnäll... men nästa gång så kommer allt bara vara så positivt.... och riktigt roligt. Ha det så bra alla söta och rara som kikar in hos mig... KRAM

13 kommentarer:

Hannis sa...

Man kan inte alltid vara på topp=))
Framför allt inte när det händer saker som påverkar ens liv och tankar.

Sen tycker jag självklart att du ska berömma dina egna urfina smycken!!
Dom är ljuvliga!
Man ska vara stolt över sina kunskaper och gåvor.

Kram Hannis

Lena sa...

Har följt din blogg ett tag via Google Reader men tror inte jag gett mig till känna tidigare... Det är din blogg så du får både skryta och gnälla så mycket du vill :-)
mvh
Lena

Vitt hus med svarta knutar sa...

Tycker nog att livet är fyllt av "ups and downs" för det mesta. Vad som är viktigt är att glädjas åt de där små glädjeämnena som ändå dyker upp ibland. Något som du kan glädja dig åt är att du gör fantastiskt vackra smycken. Jag är djupt imponerad av dina vackra smycken som du visar i detta inlägg. Kommer du att lägga upp dem till försäljning på din andra blogg?

Ha det gott och jag hoppas allt ordnar sig till det bästa!
Kram,
Regina

Livet på Berget sa...

Men uja då det där lät inte kul. Så mycket som du jobbar tycker jag gott att du kunde fara på semester så de så. Fast jag vet ju inte vad som var problemet.
Ursnygga smycken!
Hoppas allt löser sig!
Kram
/Sara

LantlivsAnette sa...

Wiiieee så fint..vilka smycken alltså !! Herregud vad du är duktig !!
Kraaam Anette

Elsa och Helena sa...

Håller med de andra! Livet har sina kringelkrokar och det går upp och ned! Allt brukar till slut ordna sig till det bästa:)

Underbara smycken du visar...dom är verkligen vackra!!

KRAM Helena

Fruädel sa...

Men fy gumman, vad har hänt?! Hur det än blir så vet jag att du landar på fötterna, du är en entreprenör ut i fingerspetsarna! Ur något dåligt kan det födas något gott! Smyckena är underbara!
Kram på dig och lycka till nu med allt, tänker på dig och är övertygad om att du klarar vad som helst!/Tess

Viola sa...

Hallå där, blir lite förvånad när jag ser exakt samma armband som jag har i butiken och som togs fram i våras enbart för mig och kallas för VIOLAS armband..fina smycken med klockorna...ha en bra dag, VIOLA

Gammelbålsta sa...

Ett litet svar angående mitt pärlarmband. Armbandet gjorde jag till mig själv i vintras med delar som man kan köpa i de allra flesta smyckestillbehörsbutiker. Just de delarna kommer i från Kina(ebay).
Jag har inte försökt kopiera någons armband, bara sätt ihop lite pärlor mellandelar och avdelare... lätt att armband blir lika när delarna säls i miljontals. För att skapa ett unikt "varumärke" så får man kanske använda unika delar.

corrina sa...

Men fy då, det låter inte skoj. Tänk vad vissa kan gå över lik för att komma någon vart å spela så duktiga. Avunsjuka är det värsta som finns. Men du verkar ha fattat hur den människan funkar, stå på dig. Håller tummarna för dig. Å vad fina saker du har gjort, ehh kallar du det där lite? Kram

Birgitta sa...

Hej! Vad roligt att få se lite bilder från mässan. Vad kul att du också kunde vara med där. Alltid roligt att få visa upp sitt.
Tråkigt att du inte kunnat jobba på så länge, men hoppas det löser sej för dej.
Ha det gott.
Kramisar Birgitta

Hanna sa...

Så mycket fint du visar.
Kram
Hanna

Systrars söta sa...

Halloj, hoppas allt är bra med dig..Hann inte in till dig på Håbodagen jag stod ju ute själv...Hoppas allt löser sig för dig, såg att du skall vara med på Konstrundan också...vad kul...men inte hinner jag förbi dig då heller...eftersom jag har fullt upp själv I Vita Villan..Ha det såbra så hoppas jag vi hörs snart...kramkram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails