torsdag 5 augusti 2010

Det gäller att vara ute i god tid...

Jag håller på att sy en löpare med texten God Jul. Eller rättare sagt min brodyrmaskin sköter korsstygnen och jag resten..... Den blir jättefin men jag fick lite problem med ordens avstånd, har inte riktigt fått kläm på hur jag ska tänka där. Maskinen syr och människan får tänka...
Tur är väl det annars är det ju inte kul. Jag misstänker att när December väl kommer så har jag lagt min duk på ett väldigt smart ställe och kommer säkert inte hitta den.
Annars har det väl inte hänt så mycket mer här i huset. Fixat lite grann med några smycken som inte verkar bli färdiga eftersom jag oftast saknar något jag behöver. Men jag kan lova att de blir riktigt coola när de blir färdiga. Inväntar bara lite mer energi och inspiration för den verkar ha försvunnit... jag brukar få tillbaka den efter ett par veckor men nu har det gått lite väl lång tid... Hoppas att Formex mässan ger mig lite mer inspiration. Den börjar ju nästa vecka och då ska jag dit och kika lite.
Visar min dörr som jag målade ett tag sedan. Den är inte riktigt färdig men den sitter i alla fall där den ska nu.

Så fint med korsstygn. Löparen blir ca 2,5 m lång och är i halvlinne.
Visar bilden när jag fållat kanterna. Brodyrmaskinen klarar tyvärr inte det hahahaha...Dörren sitter bredvid kylskåpsdörren. Jag hatar lappar på kylskåpsdörrar men upptäckte att jag missar massor av möten när jag inte kan sätta upp "kom ihåg" lappar.

Nu har jag både magnet och tavelfärg på dörren.
Ska måla med tavelfärg en gång till.Fina magneter hittade jag hos Eikkala en inredningsbutik här i byn.
Ni kan tro att Lina fick stora ögon när vi gick ut från Gröna Lund i går kväll... En rosa bil som var hur lång som helst... Hon ville hellre åka hem med den.

Ha det riktigt bra. KRAM...

3 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Nämen..wwiiieee så fin löpare..ojj..ojj vad du är duktig !! Kanske man får lägga in en beställning på nåt sånt till Jul..eller ??
Ska du på Formex !! Kolla in mitt inlägg idag, om Formex..hoppas, hoppas att vi kan träffas där, det vore sååå skoj !!
Åhhh vilken fin dörr..himmel vad du har ideer..
Och vilken rosa bil..den var lång den..
Ha dte gott vännen
Kraaam Anette

Livet på Berget sa...

Gud så vacker löparen blir, hoppas du hittar den till Jul. Den där godingen måste ju användas. Dörren blir ju super snygg och praktisk, det kan inte bli bättre. Coool bil:).
Ha de gott!
Kram
/Sara

Plupps krypin sa...

Jättefin löpare! Brodyrmaskin har stått långt upp på min önskelista länge nu men det är en prisfråga!?! Fniss... har inte råd. Men oj, vad man kan göra med dem. Jag har jobbat som sömmerska i en bröllopsbutik och där broderade vi klänningarna med en sån. Häftigt!
Må så gott Yvonne

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails