lördag 16 januari 2010

Mitt köksbord och en Award....

Klockan är 3 på natten och jag kan inte sova. Är så förbaskat täppt i näsan. Har haft feber,huvudvärk och varit snorig i 3 dagar nu och det är inte speciellt roligt. När jag ändå är vaken så kan jag ju passa på att förbereda lite för mina blivande halsband. När jag håller på så måste jag alltid lägga fram massor av bilder för att få inspiration. Det är inte lätt att välja bilder när man tycker att de alla är lika fina. Oftast slutar det med att jag gör halsband av allihop och det lutar väl till att det blir så nu med. Så i morgon blir det till att ta fram en stor glasskiva och glasskäraren. Jag har verkligen längtat efter att få pyssla lite med sånt här, så i morgon tänker jag ha lite roligt. Jag har massor av idéer när det gäller mina smycken men just nu så sitter de inne i huvudet och vill inte riktigt komma ut. Jag tror att det behövs lite färg, ljus, värme och vår i mitt liv för att kreativiteten ska komma ut igen. Därför plockade jag fram bilder med lite färg, i mitt annars så svartvita liv eller kanske man ska säga VITsvarta liv. För det är ju mer vitt än svart i vårt hus. ,en inte så mycket mer färg än så. Till och med hundarna har ju dessa färger.

Så här ser det alltså ut på vårt köksbord mitt i natten en fredag. Det ligger mycket fler bilder än så på bordet men de syns inte.
Leonardo da Vinci. Det är vackert det. Kommer bli tjusiga halsband tror jag.
Lite vårfärger för att liva upp lite.
Min nya favoriter. Inte så mycket färg men så fint med brunt.
Tjusigt.. tjusigt. Lagom med färg.
Söta barn.
Jisses vad med färg... kan jag verkligen använda dessa??? Ja... klart jag kan och ska.... de är riktigt fina.

Den här fina AWARDEN fick jag häromdagen av gulliga Tess med bloggen Fru Ädel. Tack söta gulliga Tess för den. Jag blev verkligen jätteglad . Hade jag inte fått den av Tess så hade jag skickat den till henne. Hon är verkligen en superkreativ och påhittig tjej, gör de finaste sakerna av det mesta samtidigt som de bygger sitt drömhus och bor i en pytteliten stuga. Kram på dej....
Med awarden kommer en liten uppgift:

1. Kopiera awarden på din blogg.
2. Länka till personen som gav dig awarden.
3. Berätta 7 intressanta saker om dig själv.
4. Skicka awarden till 7 andra bloggare.
5. Länka till deras bloggar.
6. Lägg en kommentar i deras blogg, så de får veta om awarden.

Oj... skriva 7 intressanta saker om sig själv är ju inte så lätt.... Får väl försöka komma på nåt..

1. Jag är en "mångsysslare/pysslare. Gillar att kunna massa olika saker.

2. Så fort jag blir intresserad av något så köper jag böcker eller går en kurs i "det". Resultatet är hundratals böcker och en hel del Diplom och Kursintyg. Som jag kanske egentligen inte ens har användning av, för jag har en förmåga att hinna tröttna på en del saker eftersom jag hela tiden hittar på nya saker. Påbörjar väldigt ofta massor av projekt innan jag avslutar de jag håller på med. Men brukar avsluta dem ganska ofta också....

3. Jag har ett väldigt "hett" temperament. Det beror väl på blandningen av blodet i mina ådror tror jag.

4. Jag är nog den envisaste jag känner. (Förutom min yngsta dotter).

5. Är periodvis väldigt lat. Kan gå omkring i veckor och bara titta på allt jag vill göra utan att göra något alls. Mellan dessa perioder brukar jag göra massor. En riktig "pysselperiodare" med andra ord.

6. Jag har inget självförtroende. Tycker ingenting jag gör är bra.

7. Och till sist.... jag har börjat spela FARMVILLE på facebook..... ha..ha..ha.. sjukt va??? men himla roligt. Nu ångrar jag mig att jag bara skulle visa dottern hur man gjorde... för jag fortsatte....
SUCK!!

Det var kanske inga intressanta saker men jag kom inte på något mer tyvärr. Anledningen till att jag började blogga var för att visa våra släktingar vad vi pysslar med i vårt hus. Inte kunde jag tro att det fanns så många bloggar med så gulliga och duktiga människor. Nu hinner jag ju inte kika runt i hundratals olika bloggar. Tiden räcker inte till. Önskar att dygnet hade 100 timmar.

Men jag har mina favoriter och några kommer här som jag skickar den här AWARDEN till:
Jag avviker lite från reglerna ovan
(Ni som får den här Awarden här hos mig behöver inte ta den med er om ni inte vill eller inte har tid. Ni vet att den finns här hos mig i alla fall.)
Den andra bloggen jag besökte i mitt liv var Anettes Lantlif (Den första var Spets och snor)
Hade det inte varit för hennes underbara blogg så hade jag nog inte ens packat upp alla flyttkartonger i vårt hus ännu. Hon har verkligen inspirerat mig denna supergulliga och duktiga tjej. Tack Anette för att du förgyller våra veckor med dina inlägg. En AWARD till dig från mig.
Hade jag inte läst hennes blogg så hade jag inte hittat alla underbart gulliga och duktiga tjejer.

Här kommer några till tjejer som jag vill ge den här Awarden till. De är så himla duktiga, kreativa och inspirerande. Jag gillar verkligen att läsa deras inlägg.
Cilla med bloggen Vit som Snö
Anki med Min lilla Värld
Sara med Livet på berget
Corrina med Livet Ett stort grattis till ditt jobb.....
AnnaMaria med Ett rött Monogram
Och sist men inte minst supermammorna och fruarna som är så duktiga att man får dåligt samvete. Önskar att jag var en sådan mamma som de.
Mamma Millan och Rita Hemma hos lilla mej

Ha en riktigt bra helg alla söta och gulliga som tittar in. Jag blir så glad när ni lämnar ett litet spår efter er.... Kram Aydan (nu måste jag kolla min farm på facebook och skörda lite)

6 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

ÅHHHHH GULLE DIG !!!!
Tack söta söta du...himmel vad glad jag blev nu....!!!Du förgyller min vardag ska du veta, det var väl en himlans tur att du började blogga !!!!
Du är såå flitig o duktig så att man tappar andan ibland !! Och dina smycken, jaaa jag säger då det, de är såå vackra !!Jag är imponerad !!
Ha nu en toppen dag vännen...jag sitter här och vaktar en kaka i ugnen, vi ska ha lite kalas fika här idag, min karl fyller år..snart ska jag iväg o jobba några timmar också..
Kraaam Anette

Cc sa...

Grattis tjejen till awarden den är du värd. Gillar verkligen att kolla in hos dig och se vad den mångsysslaren håller på Vad tråkigt att du nu blivigt sjuk, det är ingen höjdare. Tack snäla för din komenter, ja här svävar man på moln. Kramen

hemma hos lilla mej sa...

ÅÅÅHHHHH vad glad jag blev oxå.Vad skoj att få en AWARD .Jag tar den men fixar det i början på veckan när Änglarna är i Skolan .1000 1000 tack för gulliga ord om mej det värmer.Grattis till din award.Ha en skön lördag gulliga du Varmkram Rita ♥

Livet på Berget sa...

Hej och grattis till Awarden, den är du verkligen värd. Tack för att du gav den vidare till mig:), jag blir så glad!
Så trist med förkylning, hoppas den går över riktigt fort, 3 dagar räckr ju gott och väl. Ser ut som att det är på väg att bli massor med fina smycken. Ska bli kul att se!
Ha en skön lördag och pigga på dig nu!
Kram
/Sara

Shabbycharm sa...

Så mycke fina bilder du har, ja du kan nok vara kreativa med dom..
Har varit sjuk på nyåret selv med feber og tett nesa, men mycke betre nu.
men krya på deg och
ha en fin helg.
kram bella

Anna-Lena sa...

Hej Aydan!

Tycker att det såg så härligt ut med alla bilderna på bordet. Kommer att bli helt fantastiska smycken. Grattis till din award. Roligt att få veta lite mer om dig. Gälland facebook är jag rätt usel på det men blir lätt beroende av olika ting så det är kanske lika bra att jag missat det där med farmen.

Hoppas att du får en fin dag i morgon!

kram Anna-Lena♥


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails