lördag 31 oktober 2009

Lite nya armband och en utmaning

I går satt jag i några timmar och gjorde lite berlockarmband. Det var skönt att inte vare sig måla eller städa. I dag ska jag fixa i ordning bilderna till de här armbanden, åka till jobbet en sväng och sedan försöka greja lite med några saker jag köpt.
Jag har fått en liten utmaning av Anna-Lena med den fina bloggen Drömmar av Silver. Har inte tänkt färdigt ännu men snart....

Här ligger de och väntar på sina söta små bilder.

Den här bilden tog jag när vi hälsade på min bror några månader sedan. Han bor precis bredvid Katarina Kyrka(Sthlm). Det var så fantastiskt vackert med alla tända gravljus. På eftermiddagen tänkte vi åka till Skokloster och tända ett litet ljus vid Mickes Farmors grav. Och ett ljus till alla andra som mist livet. Till mina släktingars gravar är det för långt bort att åka. Men det går nog bra att tända ljus till dem vart man än befinner sig.

6 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vilka fina armband du har gjort.Jag vet inte vilket jag vill ha.Du har ju så mycket fint.Vilket är det du tyckte skulle passa mej?Ha en bra dag när ni åker och tänder ljus.Har du lust att maila en bild på det du tycker är fint.jag mailar dej senare om dina frågor angående halsbandet.Ha en bra dag vännen kramizar ~~~~RITA~~~~.

Vit som snö sa...

Helt ljuvliga! Jag blev jättesugen att köpa ett sånt fint! Kan man beställa med valfria berlocker?!
Önskar dej en mysig helg!
Kram Cilla

hemma hos lilla mej sa...

Halloj vännen!Du har något att hämta hos mej kramizar ~~~~RITA~~~~.

Lantliv i Norregård sa...

Vilka jättefina armband, sååå vackra! Happy Halloween!!!
Kramar Malin

Madame Petité sa...

Kreativt och vackert med egentillverkade smycke... berlockarmband är så fint! Vackert med kykrkogården nu... det är en magiskt känsla att strosa bland gångarna och alla hundratals ljus.

Kram och trevlig helg från Jenny!

Viola sa...

Helt ljuvliga armband...) och visst är det så vackert denna helg, tänder mina ljus för mina nära och kära som inte längre finns bland oss, kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails