lördag 5 september 2009

Äntligen har jag städat upp i röran som jag ställde till med på övervåningen. Jag har tom. kunnat titta på TV en liten stund. Jag plockade bort alla lila kuddar och filtar. De kan jag ju alltid ta fram om jag känner för lite färg igen. Men just nu får det vara vitt och svart ett tag.
Nu har jag bara lite små målningsprojekt kvar innan plikten(jobbet) kallar. Dags att börja planera julbordsinnehållet. Hitta på lite olika roliga sillinläggningar och sådant. Och inte minst det roligaste av allt med julbordet, allt pynt. Men jag tror nog att min Tomteverkstad får stå på flygeln i år. Har inte haft tid att komma på något nytt.

Nu kan man se soffan. Alla kartonger, korgar och prylar är ett minne blott.
Borta i hörnet,vid min lilla hörna ställde jag Linas bokhylla.
Tv-bänken som jag trodde skulle kunna dölja de fula apparaterna. Svart så klart.

Högtalarna ska upp på väggen så då blir det i alla fall lite mindre "fula" prylar på bänken.
Kattungarna är verkligen roliga. De ska vara överallt , i varenda påse, korg och allt man kan krypa in i. Ett riktigt trevligt sällskap när man städar.
Här kommer de roliga "tigrarna" smygandes.

8 kommentarer:

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Hej!

Tack för din kommentar hos mig. Vad fint du har det och vilka fantastiskt fina berlocker du gör! Hade ingen aning om att eikkala låg i Bålsta. Det är ju inte så jättelångt från mig egentligen. Ska försöka åka dit någon gång framöver! Självklart vill jag delta i din fina utlottning! Länkar förstås och lägger till din blogg i min blogglista, så att jag inte "tappar" bort dig. Hoppas att det är ok!

Kram Anna-Lena

Viola sa...

Tala om att komma in i sista minuten på din vackra
tävling, nu hoppas jag att jag har lyckan med mig..och den där tv-bänken var verkligen vacker..var kan man finna denna..önskar en fin helg och titta in om du har lust...för hit kommer jag gärna igen, kram VIOLA

Viveka i Bläckhornet sa...

Halloj!

Så fint du har det. Super snyggt med svart och vitt.

Vi har också haft bio ljud paket hemma. men jag stod inte ut med alla apparater så när vi möblerade om kom de aldrig fram igen :O

Kram Viveka

Vit som snö sa...

Tack vare din fina tävling hittade jag din blogg o nu har jag kikat runt på allt från toa till slipning av golv. Riktigt charmigt hus o ni renoverar det superfint! Hänger gärna med vidare på er renovering så jag lägger dej på blogglistan så hittar jag tillbaka!
Kram Cilla

Helena sa...

Hej! Hittade hit via Anna-Lena! (Drömmar av silver) Vilka vackra berlocker du gör, självklart vill jag prova lyckan!!!
Kram helena

Änglarnas hus sa...

Spännande ...en ny blogg för mig!!
De är alltid så snyggt med brytningen mellan svart och vitt!!

Jättefint!

Kram Sanne

corrina sa...

Gisses vilken snygg tv bänk! Självklart vill jag vara med i din utlottning och länkar gör jag direkt. Kram

ängeln i vitt sa...

Halloj!

Men herregud vilken snygg tvbänk du har. Och soffbordet skulle nog passa ihop med sonens vräkiga soffa. Detta måste jag visa honom. Jag håller på för fullt att leta foton. Ska ta en sväng hem till mina föräldrar och riva oxå haha.

Kram på dig / Carina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails