lördag 15 augusti 2009

Kattungar

Nu är golvet renskrapat i från den dåliga färgen och målad med den oljebaserade. Det kändes inte roligt att skrapa bort på så pass nymålat golv men det är bara att bita i hop och göra om. I går tog vi ut kattungarna för första gången och det var jättekul att titta på dem.

Renskrapat golv.
Hyllorna målade och på plats. Perfekt... nu har jag tömt köksgolvet från alla medel och sånt, alllt på sin plats på hyllorna. Vilken lyx, nu ser jag vad som finns och slipper rota som en galning när man ska ha något.


Här har jag målat golvet, igen... Det behövs minst en gång till.Jag hämtade ner Jack först och han tyckte att köket med alla grejer på golvet var intressant.

Vad är det här för ställe???

OK... går gränsen här eller får man kliva över tro???Jag lyfte ut honom på trappan och han blev ganska rädd. Alexi nyfiken som vanligt.Oj... oj.. oj.. Jisses vilken stor kiss och bajs låda...Här smög han runt som en tiger. Stilen var oslagbar.
Här kommer Ianto... lika förvånad som Jack över att det fanns en sådan stor kattlåda utanför Kims rum.

Här hälsar de på Hampus. Jack blev rädd...

Men Ianto satt länge kvar och studerade det konstiga djuret.Jag ropade på Sune och han dök snabbt upp. Han har träffat kattungarna förut men gillade inte dem. Men nu gick det bättre. Han nosade på dem och strök sig emot dem.

Jack testade sina stolpskor. Det gick bra uppför men inte nedför, då behövde han hjälp.
En ganska otrolig syn faktiskt.. Sune gillar faktiskt Alexi men ser svart när han får syn på pudlarna.
Ianto tittar undrande på Alexi och undrar: Ska du äta upp oss nu??

2 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Ohhh vad fint du målar ...det kommer att bli kanon fint då det är klart !!
Dessa underbara vovvar och katter...sååå fina bilder du visar oss..
Ha det gott
Kraam Anette

Loppisliv sa...

Hejsan! Så fint det blir när det blir vitt golvet, ser fräscht och fint ut. Oh vad söta små kattungar. Härligt med alla djur ni har, själv är jag lite allergisk mot kattor, himla synd tycker jag för de är ju så mysiga skulle gärna haft ett par jag också annars. Ha en fin vecka. Kramar Paula

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails