torsdag 18 juni 2009

Välkommen in i min blivande glasveranda

Jag hade bestämt mig för att inte köpa några blommor innan det var färdig grävt runt huset och grus lagt på framsidan men nu kunde jag inte hålla mig längre. Jag vet att jag snart får plocka bort allt igen eftersom vi ska sätta dit fönstren och spika lite väggar och sånt. Dörren kommer i början av Augusti. Det blev inte bara blommor planterade i går... var ju tvungen att möblera och fixa lite också. Man kan ju inte bara ha blomkrukor stående på golvet.
Micke åkte iväg och jobbade på kvällen och blev lite förvånad när han kom hem. När han åkte såg det ut som ett slagfält och när han kom hem såg det ut så här:


Jag köpte så fina krukor hos Fantasifloristen. De gråa som står i vänstra hörnet. Brickbordet köpte jag i en jättegullig inredningsbutik här i Bålsta som heter Eikkala. Där hittade jag soffan som också skymtar i hörnet.
Bordet som jag vaxade vitt fick komma ut.

Eftersom det blev så fint ute tyckte jag att katterna skulle få en riktigt fin matskål.
Det fick bli det söta kakfatet som jag också fick med mig hem från Eikkala.

Sune nosar lite försiktigt innan han smakar på maten. Han har nog aldrig sett så fin matskål.Den lilla mini kökssoffan på plats.

Soffan från Eikkala.

De här underbara gamla trälådorna hade killen som sålde blommor. Jag tyckte att jag borde få köpa dem eftersom de ändå skulle sluta sälja blommor idag. Jag hade tur för en tjej hade varit där innan mig och frågat men de fick följa med mig hem. Jag älskar gamla lådor, och Hortensior med.

Den här utsikten har vi om vi vill sitta och fika här ute. Avloppsrör.. inte så trevligt kanske men om 1 vecka lär det väl vara färdigt på framsidan hoppas jag.

5 kommentarer:

Sus sa...

VAR ÄR M-I-N MATSKÅL DÅ?????

Viveka i Bläckhornet sa...

hej1

Så kul att du tittade in hos mig :)

men vilken skillnad det måste ha varit för mannen när han kom hem. Superfina krukor du hittat
Och ståtligare har väl knappast någon katt fått äta..hihi. Ja allt var ju hur fint som helst.

Nu önskar jag er en fin midsommar också..

kram Viveka

Gittsson sa...

Glad midsommar på era alla!
Hade gärna varit i Sverige just nu.
Vi har bara 18* varmt just nu och stålande solsken så jag får väl vara glad iallafall.
Många kramar / Gittan

Eikkala sa...

Vad mysigt ni har det... där skulle jag gärna sitta med en kopp kaffe. Undrar om våran kisse skulle också vilja ha en finare matskål... inte en dum tanke... *ler* En härlig fortsättning på helgen kram sari

BROCANTE sa...

Hei - så hyggelig å ha funnet fram til deg. Virkelig et fint sted dere har. Jeg har lenket meg til som følger og titter innom deg snart igjen! Ha en fin uke.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails