lördag 16 maj 2009

Den här skylten har vi satt upp på vår ytterdörr. Den stämmer ganska bra tycker jag. Här har man städat och fejat hela dagen för att det ska vara fint till Kims 15 års dag. När man precis har såpaskurat hela övervåningen och fixat klart det mesta så går man ner och märker att Alexi hjälpt till. Då har hon bara varit ensam i högst 5 minuter. Snäll hund säger jag bara... hon är jätteduktig...
Hej! Välkommen... Här bor vi, Fint va!
Tyckte lite synd om Matte som slitit hela dagen och jag ville bara hjälpa henne att styla hallen så att kalasgästerna ska tycka att det är lite mer hemtrevligt. Matte verkar tycka att lite prylar och lite skräp är fint, men hon fattar ju ingenting ELLER HUR???? Kalas är kalas och då ska det pyntas...
Jag hittade inga serpentiner, undrar om dasrullarna var till för"garnering"!!!!???Det här är Kims 15-års present. Den har Micke hållt på med hela dagen. Kinesikt... suck... funkar inte... suck... en dag kvar och köpt från Malmö. Först ska man montera i hop "skiten" sedan funkar det inte. Tur min man är så duktig. Efter 7 timmar så fick han i gång den. Vilken himla tur. Hela morgondagen hade blivit förstörd annars, men nu står den i stallet redo för en 15-åring.
Det här är Kim 14 år. Han är 20 centimeter längre än sin Mamma. Hur kan det vara möjligt???? Jag bytte ju blöjor på honom nyss... Eller ???

2 kommentarer:

Sus sa...

20 centimenter längre (...vilket kanske inte e så svårt,ha-ha) å bra mycket MÖRKARE RÖST!!!!!!! Man blir ju osäker varje gång då man ringer, att man slagit fel nummer. Eftersom han bara säger "HAAAAALLLÅÅ". (Det e väl morsan som lärt honom svara i telefon på "mammas vis".) Det sitter väl i generna.
Lika mycket som socker rockar i hans kropp.

LantlivsAnette sa...

Halloj där !!
Hii..hii...vilket roligt inlägg..
Ujj, vad voffsingen hittade på hyss medan du städade...
Tack för dina fina kommentarer inne hos mig, det värmer..
Ha det gott
Kraam Anette

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails