tisdag 31 mars 2009

Alexi är rädd för vildsvin

Lina köpte en hundleksak igår, ett vildsvin som låter. Jag har väl aldrig sett en hund springa så fort med svansen mellan benen när man ska ge den en leksak. Hon försvann som en avlöning in i köket bakom köksön och kikade försiktigt fram. Vi som trodde att hon skulle skydda oss från alla vildsvin.

Nu har hon vant sig lite i alla fall, så hoppet är kanske inte ute. Vi kanske får en vakthund trots allt.

Det här är Ceasar, han är här på tillfälligt besök. På lördag åker han vidare till sin nya Matte, Anna-Karin.Det här är Sara, blivande fru till Ceasar. Jag har aldrig sett eller känt på en päls som är som deras. Sammetslena är dem. Fantastiskt vacker päls som skiftar i olika chokladbruna färger. Synd att vi har 3 kaniner redan. Lina tyckte att vi kunde stoppa dem i en låda och skicka dem med Birgitta på lördag, de kanske inte märker något...
Lär väl märkas när de 3 hanarna som vi har inte producerar några "chokladkaninungar", om inte annat.
Min käre man verkar inte tro att vi bara passar kaninerna ett tag. Han är van vid att det råkar dyka upp ett djur här hemma ibland som jag "råkat" glömma bort att berätta om.

1 kommentar:

torparhuldas blogg sa...

Åh vad jag längtar till lördag! Jag hoppas naturligtvis att det är rätt kaniner som kommer! Haha, ingen fara, jag vet var din brevlåda bor!
Ett plus till dig nu när mina kaniner flyttar, då blir din käre man glatt överraskad och som bonus för det har du förtjänat en ny kanin i sommar, istället för dessa två....you know what I mean? Kram:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails