onsdag 15 oktober 2008

Den 15:e Oktober

Idag vill jag bara säga att man inte använder en tryckluftsspikpistol som Micke gör. Man ska alltså inte hålla fingret under plankan där spiken kommer ut. Det blev en åktur till sjukhuset, men de gjorde ingenting åt fingret där. Så det kanske inte är så farligt att skjuta sig i fingret trots allt. Min personliga åsikt är att han gjorde det med flit(men misslyckades), han försökte slippa undan allt jobb. Nä..
nu ska jag vara snäll. Man ska kanske prova spikpistolen på grisarna...Matrumstaket är målat 2 ggr.
Köksgolvet skulle ju ha blivit grått men jag var inte riktigt nöjd med nyansen, så vi provar med vitt. Nu ser det ljusgrått ut. Ganska fint faktiskt. Nu ska det bara torka några dagar till innan det målas igen.
Så här ser trappan ut efter grundmålningen. Den kommer att bli jättefin. Det är ganska mycket jobb med den eftersom det är brunt "staket" på övervåningen också. Vildsvinsjävlarna blir bara värre och värre, nu har de hämtat sina kompisar också, de blir fler och fler.. och kommer närmare och närmare..
Idag hade vi besök av bägge katterna. De kom tom. in i huset och tittade. Den ena katten fick jag rycka in när Micke jagade bort ett gäng svin med bilen.
Hela kolonin var på väg mot vår enda lilla gräsplätt. Det var jätte läskigt.
Vi måste nog ta jägarexamen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag vill också ha vildsvin på min tomt och kilometervis med pärlspont att måla.......Jag önskar att det va Daniel som skjutit sig i fingret med spikpistolen.......Suck, varför är inte det där huset mitt? Lycka till med all renovering, jag kommer förbi och tittar någon dag, fast det gör ont i hjärtat.....Häls. Kattis

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails