söndag 16 oktober 2011

Det tar alltid lite längre tid än jag tänkt....

när jag påbörjar något.... Jag trodde nog jag snabbt skulle kunna sy ihop allt jag klippte till i går, men tiden bara försvann. Jag fick i alla fall ihop lite broderade siffror. Har lyckats göra klart en duk som jag har beställning på utan större missöden. Hoppas den tjejen blir nöjd med den.. Nu får jag nog ta mig i kragen och göra lite nytta här hemma istället för att sitta och roa mig... Ha en riktigt bra söndagskväll! KRAM!

3 kommentarer:

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Åh, det där kommer att bli jättefint! Kan se det framför mig!
Du är så duktig på att sy.

Ha en skön kväll/natt hihi...

Kram Anna-Lena♥

Birgitta sa...

Det blir riktigt snyggt.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

Lev Vackert sa...

Hej! Här kommer en viktig anteckning ;) Till dig för du skulle platsa som handen i handsken hos oss!
Under december månad (ja alla adventshelger, både lör o sön) kommer vi att i
HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD (ett hus på 520 kvm), vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!! Och du har ju så vackra saker att du skulle sälja slut på engång!
Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt!
KRAM Ingela 0706410580 o Petra 0730288019 www.levvackert.se

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails