måndag 16 maj 2011

Det doftar underbart av lavendel....

i hela huset.... Jag öppnade en påse med lavendel nu ikväll och jisses vilken doft det blev i hela huset. Har broderat lite och tänkte fylla några små hjärtan/kuddar med lavendel.
Nu var det ett tag sedan jag gjorde ett inlägg. Tiden räcker inte riktigt till eftersom jag jobbar ca 13-14 timmar om dagen och somnar oftast sittandes vid datorn när jag kommer hem på kvällarna. Jag brukar försöka kika runt på lite bloggar när jag kommer hem från jobbet men brukar somna efter 1 blogg ungefär.... I juni kan jag kanske vara ledig några dagar och då ska jag göra färdig mina påbörjade små projekt som ligger och dräller runt i hela huset... dockhuset, broderier, klädda knappar, armband, halsband och lite annat roligt... (tur jag har lite att göra i alla fall... )
Har en hemsk muskelinflammation som vandrar runt i kroppen just nu så jag tror jag behöver vila lite.. är ju inte 20 år längre och köksjobb passar nog inte riktigt mig längre.. tur att jag får hjälp av en kille (Alexander) snart. Han slutar skolan 1:a juni och börjar jobba hos oss efter det...

I morgon fyller min "lilla" son 17 år.  Han är inte så liten längre... 30 cm längre än sin mamma... Tiden går fort och man hänger inte riktigt med.. Vi får fira honom sent på kvällen efter jag kommer hem från jobbet.

Ha en riktigt bra vecka alla söta som kikar förbi trots min frånvaro!!! KRAM

3 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Jag förstår attd et doftar gott av lavendel i hela huset..mmmm..ljuvligt..
Ojj, har du ont i musklerna, jag kan tro det, du som jobbar så himla mycket, men vad bra att du nu har fått tag i en som kan komma och jobba, du behöver verkligen det !! Ta hand om dig nu..
Kraaam Anette

Corrina sa...

Lavendel som doftar så gott, mina plantor har börjat ta sig så nu skall jag hamstra på lite. För damsuga upp lite gör under i damsugaren, sprider så ljuvlig doft. Kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men du jobbar ju alldeles för mycket, din kropp börjar säga ifrån. Det är jättebra att du får hjälp snart, jag är jätteimponerad att du orkar i den här takten. Hoppas du får lite ledigt så du kan vara hemma och bara softa.
Var rädd om dig vännen
Kramar
AnnaMaria

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails