lördag 5 februari 2011

Lite av helgens broderier....

Det är rätt så skönt att vara lite ledig faktiskt. Jag har hunnit med en hel del idag. Tvättat, städat, broderar, vikt tvätt, skurat badrum och toalett, broderat lite mer och faktiskt hunnit lära mig lite hur min julklapp fungerar.... Jag fick en kanon julklapp av mina föräldrar. Ett dataprogram till min brodyrmaskin... Så nu kan jag stygnsätta egna mönster och bilder. Det är ganska så komplicerat kan jag lova, det gäller att ha tålamod.
Jag har köpt fantastiska böcker med franska gamla monogram, och några bokstäver har jag lyckats stygnsätta. Varje bokstav tar flera timmar men det är det värt. I morgon ska jag provsy den första. Just nu håller jag på med gardiner till sovrummet.
Trodde Micke skulle komma hem från England i dag men han blir nog kvar minst 5 dagar till verkar det som. Pga stormen har de inte kunnat åka ut på havet och leta efter kabelfelet...
Jag köpte nya täcken och kuddar igår och med de nybroderade lakanen kommer jag nog att sova gott med eller utan "gubbe" antar jag.... Har ju en liten tjej som gärna sover i pappas säng när han är borta.

Korsstygn i mörkrött fick det bli den här gången.

Har ju mest broderat massor av A:n och M så nu fick det bli lite annat.

Inte så lätt att ta kort på kvällen. Sov gott mitt hjärta och Störst av allt är kärleken.....

Nu blir det till att ta en dusch och krypa ned bland fluffiga nya dunkuddar och ett tjockt härligt täcke... tur jag är ledig imorrn med... Sov Gott och Kram!

7 kommentarer:

Corrina sa...

så super fint, skulle verkligen vilja att min maskin kunde det med. Har en som kan brodera men det blir så litet. Förstår att man sover kungligt i de fina sänkläderna. Kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men så vackert! Så duktig du är på och hitta på olika sätt och använda dina mönster. Finare bäddad säng har jag aldrig sett, vilken dröm och sova där.
Kramar
AnaMaria

Barn och Pyssel sa...

Hej

Åhh Vilka fina täcken.
vet nu vad jag ska önsak mig.
Tack för tipset.
Kram

Plupps krypin sa...

Rackarns vad skönt att sova i den sängen!
Kram Yvonne

Hanna sa...

Så mycket fint.
ha en bra söndags kväll.
kram
hanna

LantlivsAnette sa...

Nämen himmel alltså..sååå fint !! Vilka underbart ljuvliga lakan, kan tänka mig att det var skönt att krypa ner där..nya täcken också..
Lycka till idag, hoppas att du får in katterna i burarna o att allt går bra..
Kraaam Anette

www.livskraftcoaching.se sa...

Dina broderier är helt fantastiska!Otroligt fina! Vilken kreativitet och skaparförmåga du har i dig. Ha det gott! Kram/Marie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails