fredag 25 februari 2011

Bröllopsdags....

I morgon gifter sig min kusin Annika. Och de ska ha sin fest hos oss på Gästis och självklart ska jag vara gäst. Men eftersom jag inte anställt någon kock ännu så blev det ju lite knepigt att få till det. Men det får gå bra ändå. Jag har förberett all mat och är nästan klar med bröllopstårtan. Tårtan garnerar jag i morgon bitti... Jag har 2 tjejer i köket som klarar av att köra fram maten. Det känns lite konstigt att jag ska sitta som gäst och äta maten och tårtan som jag gjort.....
Jag har inte hunnit med någonting de 2 sista veckorna. Har bara jobbat, jobbat och jobbat... åkt hem och sovit några timmar och fortsatt igen. Tur jag har min mamma som har 2 av ungarna hos sig den här veckan. Det är ju sportlov... och vi har haft full fart på jobbet vilket inte är så vanligt dessa veckor. Nästa vecka blir det lugnare och då ska jag ta det lite lugnt.
Jag har precis gjort färdigt blommorna som jag ska ha på bröllopstårtan. Lika rosor som i Annikas brudbukett. Tårtan har jag fyllt med mörk chokladmousse, vit chokladmousse samt smultronmousse. Vit marsipan runt om.... hoppas att den blir god.

Vackra rosor.

en nyfiken katt som smakar på murgrönan som är till tårtan.
En till katt som tog en tugga av en ros....

Ha en riktigt trevlig helg!!! Jag kikar runt hos er nästa vecka när jag har det lite lugnare. KRAM!

6 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Ojjj, du har full rulle hör jag !! Jag förstår att det kommer att kännas konstigt att få sitta ner som gäst, men du ska njuta, slappna av o verkligen känna dig som en gäst..
Kraaam Anette
P.s Såå gulliga kissar som nosar på blommor o blad, vår katt är också så där nyfiken på allt..

Hanna sa...

roligt med bröllop.
Ha en fortsatt fin helg.
Kram
Hanna

Vit som snö sa...

Full fart hos dej Aydan. Men jag hoppas du kan njuta som gäst under själva bröllopet.
Vilka gulliga kattbilder! Dom ser verkligen ut att njuta av rosorna;)
Ha en fin dag, jag ska ila mot jobb:)
Kram Cilla

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag är imponerad av hur du hinner allt, hoppas nu du verkligen fick sitta och vara gäst. Att du är jätteduktig på och ordna stora kalas det är jag säker på.
Ha en bra start på nya veckan
Kramar
AnnaMaria

Kathys Home sa...

Hallå där! Läste på fejjan igår att tårtan var suuuuuper :-) Någon bröllopsgäst som kommenterat...det var väl skojsigt! Hoppas allt är bra och att du inte arbetar ihjäl dig...kraaam

Hanna sa...

Jättefina broderier du har gjort!

Du verkar veta var du gör!


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails