lördag 13 november 2010

Lite julpyssel som jag borde ha gjort....

Meningen var att jag skulle ha gjort lite saker till en julmarknad men tiden räckte inte till. Min kompis Anna-Karin fick färdigställa pysslet. Förra helgen broderade jag snabbt ihop små linnetygsbitar och plockade ihop lite av mina smycken och kort som jag gjort, så fick hon ta det med sig hem till den lilla byn i Östergötland där hon bor, Österbymo... Se så fina doftpåsar hon gjort av mina broderade linnebitar... Hon fick tom. fålla ett par dukar jag broderat. Nästa år ska jag vara lite mer förberedd och bunkra upp med lite julprylar och sådant. Nu får Anna-Karin stå på julmarknaden utan mig för jag är fast på jobbet som vanligt.

Det blir ett ovanligt julbordsår för mig... Första året jag står som ensam kock... jag har hjäpredor men ingen kock... jag får skylla mig själv att jag inte anställt någon... Jag resonerar lite konstigt ibland tror jag.. nu får jag se till att hålla mig frisk så att jag kan laga julmat till minst 2000 pers. Förhoppningsvis fler än så.
Anledningen till att jag låtit bli att anställa någon är väl att vi råkat ut för de mest konstiga och oärliga människor som finns på denna jord det sista halvåret... därför bestämde jag mig för att låta bli att anställa någon. Orkar inte med mer bekymmer just nu. Jobbar hellre 18 timmars dagar. Tur man är "ung" och pigg..hihihihhi...(inte pigg). Utan alla mina hobbies skulle jag inte klara av mitt tunga jobb.

3 kommentarer:

Vit som snö sa...

Men kära vännen... Det låter ju fööööör mycket!!! Är helt övertygad att du fixar det men... åhh, jag vill att du ska hinna med dej själv också!!! Var rädd om dej Aydan, det finns bara en av dej!!! Hade jag bott närmare hade jag ryckt in o "kockat" vid din sida! Dessvärre bor jag i världens ände... MEN jag skickar dej cyberenergi, hoppas den stärker:)
Varma kramar Cilla

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag vet en som kommer vara trött när julborden är över, låter väldigt jobbigt. Är ju så många rätter som ska lagas, men jag är säker på att du klarar det. Du får förbereda så mycket som det bara går.
Ha en fin söndag
Varm kram
AnnaMaria

corrina sa...

Vad fint pyssel, här har inte det inte pysslats nått alls. I stället har hela helgen gått åt att vara med barnen. Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails