tisdag 16 november 2010

En fin liten låda till band och spetsar.


Den här söta lådan hade de i tygaffären. Jag har massor av smala rullar med band och spetsar som jag använder rätt ofta. Dem tänkte jag ha i den.

Hittade så fint tyg också. Det är svårt att se på bilden hur fint det är i verkligheten. Tänkte sy 2 kuddar och försöka göra röda tofsar i hörnen. Det kan nog bli fint.
Min brodyrmaskin jobbar för fullt men nu får jag nog stänga av den och så får jag och "den" vila några timmar innan det är dags att åka till jobbet. Jisses.. börjar få panik.. 1 1/2 vecka kvar bara, tills julbordet börjar och jag har inte ens planerat färdigt allt. Maten ordnar sig, den kan jag göra i sömnen. Har ju gjort det i 23 år.... men det fattas serveringspersonal, julgranar, blommor, kransar.... får ta tag i det imorrn....
Ha det så bra..KRAM!!!

5 kommentarer:

Lantliv i Norregård sa...

Jisses, kommer ihåg förra året hur du jobbade med julbordet!!! Var rädd om Dig!

Ljuvlig ask;o)
Kram Malin

LantlivsAnette sa...

Gomorron vännen !!
Åhh vilket fint tyg...
Ojj, tänk om jag bott närmare då hade jag kommit o pyntat med dig, hela gården...vad roligt vi skulle ha haft..
Ha det gott och kom ihåg att ta pauser också
Kraaam Anette

corrina sa...

Å vilken fin, den passar så bra hos dig. Tänk vad du syr å står i, själv är jag glad att slippa julborden, (serveringen då)man blir ju lite less på maten innan man själv skall fira jul. Det jag inte förstår hur du orkar och framför allt hinner, jag är mycket imponerad. Kramen

Livet på Berget sa...

Fin låda och vackert tyg! Oj vad stressigt det lät men det där fixar du som du alltid gör!!
Trevlig helg!
Kram
/Sara

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag är imponerad att du hinner med bloggen och att brodera också. Kan knappt föreställa mig hur stressigt du nog har det. Jättefin låda till dina band-rullar, och tyget var härligt juligt.
Roligt att du är med i min utlottning också.
Kramar
AnnaMaria

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails