lördag 26 juni 2010

Midsommarens klädkammarbygge....

Hoppas att ni alla haft en riktigt trevlig midsommarafton. Det blev inget husmålande här i helgen. Jag bestämde mig för att vi skulle börja med klädkammaren istället. Inga ungar var hemma på midsommarafton och jag hade ingen lust att åka någonstans, så vi började snickra och greja i stället. Nu är verkligen hela huset upp och nedvänt. Kläder och möbler i en enda röra, men snart så hoppas jag att det blir lite ordning.
Tycker faktiskt lite synd om min man... han kan inte ha det så lätt.... när han åkte hem från jobbet så trodde han att vi skulle måla hus, men fick i stället åka och köpa reglar, skivor och pärlspont..... men inte klaga han över det inte.... Vi tog en paus och åt sill, potatis, lammracks och lite annat gott så lite midsommarfirande blev det....

Alexi inspekterar dörren som vi åkte till jobbet och hämtade. Vi har sparat alla dörrar när Gästis renoverades. Och de passar perfekt här. Gästis är från 20-talet och jag tror en del av våra innerdörrar är från den tiden också.

Dörren har varit en toalettdörr och nu blir det en klädkammardörr.

Passade på att röja bort kläder innan Micke kom hem i torsdags. Fyllde hela sängen så att vi verkligen var tvugna att börja. De 2 garderoberna som stod här får flytta upp.

Hon är rolig, måste verkligen vara med överallt.

kl. 23 i torsdags....

Väggen målade jag färdigt kl. 4 på morgonen.

Det ska bli så spännande att se pärlspont och dörr på plats.

Vi åkte till Bauhaus i går. Tur de hade öppet på midsommarafton. Skönt att slippa trängas med andra. Vi köpte hyllplan och annat som fattades.

Hängkläder på ena sidan och hyllor på andra. Har inte riktigt löst byxhängar förvaringen ännu. I garderoberna som vi har där uppe är det sådana smarta grejer, men nu ska jag göra mig av med dem. Garderober ut och pysselrummet in.... Nu behöver jag verkligen ett eget rum och det här kommer nog att bli kanonbra. Alla kläder samlade.. äntligen lite ordning.

Var tvungen att hänga in lite innan vi gick och la oss...
Ha en riktigt trevlig fortsatt helg!!! Här vaknade vi av det värsta regn jag någonsin sett. Vi fick springa ut och rädda lite virke. Nu börjar det klarna upp och solen kikar fram.... KRAM....

4 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hoppas du har en fin midsommar, och att regnet drog bort. Ni är så flitiga, kanske det är klart idag så ni kan vara lite lediga.
Solig kram
AnnaMaria

corrina sa...

Men oj vad ni har legat i, fast det är ju lika bra att passa på då man är på G. Jag flyttade en bokhylla och annat tok på midsommaraftonen, men vad skönt det var att göra det, inget annat var bestämt så.. Men idag var det typ vila. eller formatera om en dator. Kram

Livet på Berget sa...

Så bra klädkammaren blev! Ni är då så duktiga på att snickra och fixa, det blir jätte fint!
Ha de gott!
Kram
/Sara

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !!
Åhh du..här har du en till som har ont i ryggen..har fått en låsning så jag kan knappt andas..puuhh..hoppas att det ger sig, ska nämligen köra med yngsta dottern till Ikea idag, hon ska få välja sig nya kuddar o annat som födelsedags present..hur jag ska orka gå där, jaa jag får väl hänga över kundvagnen...fniss...
Såååå himla fin klädkammare ni har byggt...wow..himmel vad du är duktig alltså..och vad bra att du har sparat alla dörrarna, de är ju jättefina !!
Ha nu en toppen dag vännen
Kraaam Anette

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails