torsdag 22 april 2010

I dag har jag hunnit med...

hur mycket som helst.... Målat färdigt väggarna i Tv-rummet. Möblerat om i Linas rum. Tvättat massor. Gjort rent soffan. Burit upp det mesta av min pysselgrejer. Ja... tänk vad mycket man hinner med när man för en gång skull är ledig.
Jag har råkat sprida ut mig i halva huset med alla mina saker. Köksbordet har blivit smyckesverkstad. Matsalsbordet sybord och övriga matsalen strykrum.... men nu fick det vara nog tycker jag så jag satte igång i går och började fixa och dona. Har ju haft lite av mina grejer i hörnet bredvid soffan men det funkade inte så bra. Men nu får jag nog ha dem där ett tag i alla fall tills jag kommer på något smartare.

Just nu håller jag på att sortera lite spetsar. Både gamla virkade och nya. För 15 år sedan samlade jag på virkade gamla vackra spetsar och hittade nästan alla i en låda.
De 2 söta små möblerna köpte jag ett par månader sedan i Butik Hem&Trevligt här i Bålsta. Har inte riktigt bestämt vad jag ska ha i dem ännu. Men det lutar nog åt lite tyg....
Åkte till Ikea häromdagen för att köpa lite hyllplan, men hittade en bokhylla i stället. Kände inte för att skruva sönder hela väggen eftersom jag inte ska ha mina grejer här bredvid soffan för evigt. Lite lådor så att jag kan få ordning på alla pysselgrejer.
Vi skulle ha tapetserat här egentligen, men det får bli en annan gång. Nu får det duga med lite färg för väggarna var verkligen inte vackra. Nu känns det rent och fräscht i alla fall.


I går tvingade jag Micke att bygga igen det hemska fläktröret. Har väntat i över 1 år nu... tror mössen tar sig in där.
Se så äckligt....


I dag är det så fint... igenbyggt och nymålat... så skönt.
Nä... det är ingen ny hund. Bara Vår Pudel Zoro som blivit stylad till Kinesisk nakenhund.

I går kväll medan jag väntade på att spacklet skulle torka bad jag Micke om hjälp att få upp Alexi till badrummet. Hon vägrade gå upp och jag ville tvätta henne. Det blev till att bära en 45 kg´s Heffaklump... hon ville verkligen inte bada... men nu är hon ren...

Ha det bra visar mer när jag fixat klart.... Kram

3 kommentarer:

Livet på Berget sa...

Oj så du stökar och bökar men rackarns fint blir det! Spetssamlingen där var ju underbar, vill ha, älskar spets!!! Det är härligt med ordning och reda. Idag kommer våra hundar hem, det har varit på semester i Malmberget, jag lääääängtar.
Ha en fin helg!
Kram
/Sara

Päivi Fagerström, Hem & Trevligt sa...

Vad fint du gör! Underbara spetsar.
Kram och trevlig helg!

Lilla Kullan ♥ sa...

Så fint.:-) Stina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails