fredag 30 april 2010

Hoppas att ni får en trevlig.....

Valborgskväll..... själv så är jag nog världens tråkigaste. Vi brukar nästan alltid åka till min Mamma men i dag orkade jag ingenting. Efter jobbet så handlade jag lite så att vi kunde grilla för jag tänkte att en liten "brasa" kan vi väl ha. Kim åkte till korttidshemmet i dag så han får lite trevligt i alla fall. Nu hade ju Lina och Micke tur för våra kompisar kom förbi och skulle ned till brasan, så de åkte med. Då kan jag ju fortsätta att slöa, sova och läsa en bok.
Nu har vi bestämt att vi åker till Min Pappa i 2 1/2 vecka i slutet av Maj. Firar Mickes 40 årsdag med Formel 1 i Istanbul, sedan 2 veckor i Bodrum. Ska bara ordna en kock först och lite sådant. Ska bli så himla roligt att träffa Pappa. Titta på bilar som åker runt kan ju diskuteras.... men ibland får man ju offra sig lite och göra sånt som andra gillar.

Svängde förbi blomaffären för att hämta en bok.... och hittade de söta Älvorna "på klot"....
Visst är de väl för söta???
Det här var boken jag hämtade. Såg den hos en annan bloggerska ett tag sedan och nu ska jag läsa vidare i den och titta på de fina bilderna så klart.
Ha en riktigt trevlig helg önskar världens tråkigaste och tröttaste människa...
KRAM

6 kommentarer:

Plupps krypin sa...

Det verkar som om alla är trötta. Nu vill vi ha sommar och sol så vi kan ladda batterierna. Låter som om ni har mycket roligt som väntar. Må så gott Yvonne

Birgitta sa...

Vill skicka dej en liten hälsning och önska dej en skön 1 maj. Vad trevligt ni ska iväg på semester snart. Håller tummarna att du hittar en kock också.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

Päivi Fagerström, Hem & Trevligt sa...

Vad skönt för er att åka till din pappa, hoppas ni får fint väder också. Och, den där boken verkar som ett riktigt bra sätt att koppla av och må bra av. Ta din tid, det är DU värd! Många kramar Päivi

Fruädel sa...

Åh va roligt det lät! Va häftigt att få åka/ köra formel 1!!! Åh hur är boken? Följer hennes blogg! Kram igen! /Tess

Livet på Berget sa...

Kär vän du är allt annat än tråkig men trött är du säkert, inte konstigt som kämpar på jämt. Så härligt det låter med 2.5 veckor i Turkiet (visst är det där din pappa bor).
Ha de gott!
Kram
/Sara

Vit som snö sa...

Vilka söta små älvor!
Så bra att du lyssnar på din trötthet och vilar, att slappna av med en fin bok låter härligt!
Och också att det väntar resor framöver. Härligt!
Kram Cilla

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails