måndag 1 mars 2010

Vilket busväder....

Jag är så glad över att vi hann bygga in entrén innan vintern så att Sune och kaninerna har det varmt och skönt. Här har snön vräkt ned hela dagen. Kims skoltaxi ringde och frågade om jag kunde hämta honom i skolan för de ville inte köra utanför Bålsta. Jag förstod vad de menade när vi var på väg hemåt och knappt såg var vägen gick.... fick plöja igenom minst halvmeter höga drivor och chansa att det var på vägen jag körde. Tur man har stor bil och 4-hjulsdrift. Mickes arbetsbil sitter fast i en snöhög bredvid ladan. När han plogat färdigt får vi väl försöka dra loss den.

Här kan ni se en nöjd Sune som sitter i fönstret och njuter av värmen. Han har vuxit upp i stallet och det här är hans första "varma" vinter.

Hoppas att taket håller på "ruckelhuset". Vi ska ändå plocka ned det men vill helst göra det själva....

Gulliga Sune.....
Undrar om det går att komma fram på vägarna i morgon.....

12 kommentarer:

Östervik9 sa...

Urs då, vi har haft liknande väder här nere i småland. Stackars min sambo som är på väg till Bålsta i detta sk.. väder.
//Camilla

Lantliv i Norregård sa...

Vad go han är kissen, tur att han har det varmt och skönt nu!!
Hu vilket väder....
Ha det bäst!!

Kram Kram Malin

Viola sa...

Här har snön oxå vräkt er, på dagen var det mest slask men nu har det frysit på, blir nog en mardrömsfärd in till stan imorgon i lilla lånebilen, min är inte lagad ännu...:( hoppas dagen ändå varit bra, kram

Livet på Berget sa...

Usch vilket väder ni har, här snöar det också men inte så det blir nått kaos. Sune är underbar där han sitter och njuter av värmen.
Ha de gott!
Kram
/Sara

Vit som snö sa...

Jag har sett på tv vilket kaos det är söderöver, usch! Här snöar det också massor men på ett annat sätt o sen har vi så bra snöröjning också. Hoppas det ger med sej!
Kram Cilla

LantlivsAnette sa...

Ojjj vilket snö kaos !! Man undrara ju hur all snö ska hinna tina bort nu till våren..för nu får det räcka med vinter tycker jag..
Och lilla gulliga Sune..du har så söta katter o hundar...!!
Ha det gott min vän
Kraaam Anette

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Vilka fina bilder på er lilla misse! Förstår att han trivs där i fönstret. Ja huga det kom ordentligt med snö idag.Kör försiktigt i morgon!

Kramar Anna-Lena♥

corrina sa...

Det var lika illa här med så nu har jag bestämt mig. Nästa fordon jag skaffar mig blir en plogbil. Kram

Systrars söta sa...

Hallå där, tack för besöket härmomsist...:-))Ja du det här jädrans snövädret blir man ju gaaaalen på. Var ledig i måndags å hade en maaaassa ärenden att göra, tror du inte jag kör fast med bilskrället då?! Höll på att bli galen..det var bara att gå in å städa, vilket också behövdes iof...men idag skiner..sooooolen :-))Ha det gott..kram nina

Anki sa...

Näää...har du köpt en sån broderimaskin?!
Guud vad roligt det ska bli att se vad du ska skapa för fint! Å gissa om jag skulle vilja ha en sån?!...men alldeles för dyr!
Jag får fortsätta att tråckla för hand, hihi!

Ha en bra dag!
Kram kram!

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Ja, nu är man trött på busväder! Idag har det varit riktigt fint, men det är visst så att det måste komma lite snö varje dag... för nu är det igång igen.
Kram
MArie

Husmys sa...

Ja inte är det roligt att vara ute på vägarna när det har varit sånt här väder, men Sune verkar ju trivas där i fönstret.
Kram Anneli

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails