lördag 20 mars 2010

Ett litet livstecken......

från mig..... Nu var det riktigt länge sedan jag gjorde ett inlägg på min blogg. Tiden har inte riktigt räckt till. Hinner i stort sett bara jobba och sova så alla mina påbörjade projekt har avstannat. Det ser ut som om en atombomb slagit ned i vårat hus just nu.... men snart är det ju påsk och då är jag ledig några dagar. Får väl ta tag i allt då. Min söte man har faktiskt börjat måla golvet i TV rummet, den del som jag inte hann med några veckor sedan och kors i taket.... äldsta dottern har börjat röja i sitt rum för hon vill ha sitt golv och sina väggar målade.
Nu har hon tröttnat på färgen som vi valde 1 år sedan.... SUCK.....
Vet ni vilka färger hon vill ha nu????? GRÖNT GOLV och ORANGEA VÄGGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag blir inte chockerad för det ska mycket till att jag blir det..... OK sa jag när hon sa vilken färg hon ville ha.... Då får du måla själv för jag gör det inte. Väljer du svart golv och vita väggar kan jag måla.... Yipee... Nu har hon bestämt sig för vitt golv och vita väggar utan att jag tvingat henne. Det gjorde mig faktiskt lite chockad måste jag erkänna. Vi har köpt gröna lakan. Oranget överkast, grönt överkast och lite annat i de färgerna och vissa möbler ska byggas och målas gröna. Det kommer nog att bli ganska OK i vårat färglösa hus tror jag. Men å andra sidan så får man ju inte gå in i hennes rum så vad hon har där inne spelar ju ingen roll.
I dag har jag äntligen varit "ledig" kommer inte ihåg när jag var det sist, tror jag nog var ledig 3 dagar i februari. Så i dag har jag bara varit på jobbet i 6 timmar. Fixat en hallonmousse tårta till ett par som firar att det varit gifta i 50-år i dag... imponerande.... undrar om jag hinner vara det... Förberett massor av deg och bröd till nästa vecka, skrivit beställningslista. Så ser det ut när man är ledig. Tvättmaskinen har gått i ett.. var tom tvungen att ta med mig till jobbet och tvätta för vi håller på att drunkna i alla tvätt. Nästa söndag blir en rolig dag för då bär det av till Karlstad för att hämta hem en rolig sak, en brodyr symaskin... Det ska bli så himla skoj att få sy lite.. de suckas lite här hemma för de tycker att jag redan har för många hobbies, men jag tycker inte att man kan få för många. Jag återkommer med bilder på förhoppningsvis fina broderier och monogram....
Tårtan.. inte riktigt färdig garnerad.
Surdegsbröd.
Tv rummet. En del av golvet grundmålat.
Idas rum. Tycker hon varit jätteduktig som plockat undan så bra. Passade snabbt på att ta kort innan jag blev utslängd.
Ja tack och lov... tänk er grönt golv och orangea väggar... jag får rysningar... tur hon ändrade sig....
Ida är inte bara duktig på att rita och måla hon är en hejare på att göra pärlplattor också.
Det är många tiotusentals pärlor i dessa tavlor. De föreställer nog några "Hårdrockssnubbar" tror jag.



Ha det riktigt bra. I morrn ska jag kika runt hos er och ta igen lite av det jag missat. God natt....KRAM.....

7 kommentarer:

Fruädel sa...

Hej gumman!!! Samma här, tiden räcker inte till helt enkelt! Men desto roligare att se nytt här nu! Vilken tårta, hatten av! Du kan ju allt! Kram på dig fina du och kom ihåg att ta det lungt också någon dag när du väl är ledig!/Tess

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !!
Åhhh, du..här händer det grejer..himmel alltså..!! Sååå fint det blir, och vilken tur att din dotter sansade sig och valde rätt färg i sitt rum !!!
Vilken fin tårta du gjorde, och brödet, jaa du kan aåå mycket du..och nu ska du börja brodera !! Kanon !!
Ha det gott
Kraaam Anette

Vit som snö sa...

Jaa nog har ni fullt upp allt, förstår om bloggen får ligga lågt ett tag.
Wow, vilken tårta o surdegsbrödet såg inte alls dumt ut heller.
Spännande med ny symaskin också.
Jaa, du har nog en hobbys men huvudsaken är att man har kul!
Pärlplattorna var imponerande, vilket jobb!!!
Kram Cilla

Anki sa...

Vännen, gud vad du håller på...det låter som du skulle behöva semester! Jäklar vad snyggt det blir, å det var väl tur att "ungen" ändrade sig angåendel färgval, haha...orange & grön...huvaligen!
Å jag som är så gottesugen håller på att dööö när jag ser din tårta, mumma!

Ha det gott!
Kramis!

Lönnen 13 sa...

Wow vilka pärlplattor, helt otroligt. Och wow vilken tur att hon ändrade sig om färgerna i sitt rum.
Ja, man får vara snabbt framme med kameran om man vill ha ett fint kort i sin dotters rum,tycker mest golvet är täckt med kläder.
Härligt god tårtan ser ut.

Kul med en brodermaskin, har en själv, finns mycket roligt man kan brodera.

Hoppas du får lite tid för dig själv.
Kram Anneli

Livet på Berget sa...

Hej där!
Stackare som aldrig får vara ledig, jag tycker synd om dig, usch!
Orange är en hemsk färg, hu. Tur att det blev vitt.
Tårtan blev ju helt fantastisk!
Ha de gott!
Kram
/sara

Päivi Fagerström sa...

Halloj!
Jag har varit lite orolig för dig, när man varken sett eller hört något av dig. Ring mig när det är mycket på jobbet...jag kommer gärna och hjälper dig. Fin tårta du gjort och brödet ser såå himla gott ut, jag älskar surdegsbröd. Till sist men inte minst måste jag säga att din dotter har otroliga talanger, helt fantastiskt! Jag är imponerad! Kram Päivi


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails