måndag 8 februari 2010

Helgens pyssel

I helgen har jag bara tagit det lugnt och stökat ned vårat köksbord med massor av bilder och papper. En hel del kort har det blivit. Lina har gjort några med hästar som blev jättefina. Mina kort är inte riktigt färdiga ännu. Det fattas lite "pynt" på dem. I vanlig ordning så har jag överdrivit igen. Kan ju inte bara göra ett kort utan det blir mängder av dem. Och jag som inte ens skickar några kort. Ja...ja.. det är ju i alla fall himla kul att göra dem och det är huvudsaken.
Kameran ville inte riktigt som jag i dag och inte "Blogger" heller, för korten ville inte ligga åt det hållet som jag ville... Ni får väl vrida på huvudet eller på datorn.... Ingen kock har jag anställt ännu men tänkte försöka gå igenom ansökningarna i morgon om jag hinner. Har en del annat jobb att göra innan jobbet. Äntligen har min lillebror satt fart med Gästis nya hemsida och jag ska skriva om lite material och gå igenom vilka bilder vi ska ha osv.. Sedan är det min egna hemsidas tur. Den har jag inte uppdaterat på nästan 1 år, så nu ska den göras om. Kommer att minska ned på antalet behandlingar för nu har jag inte varken tid eller lust till att jobba med mitt egna "lilla" företag. Dygnet har ju trots allt bar 24 timmar.

Lite av mina blivande Vintagekort.
Lite pynt på de här så....
Vrid.....
Sötnos....

Vrid igen...Ha det så bra.... KRAM....

12 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej! Vad mycket fina kort du gjort. Det måste vara roligt att kunna göra så fina kort. Bra att du kommit till insikt om att dygnet bara har 24 timmar. Ska bli roligt att se din hemsida sedan.
Lycka till med anställningen av kocken.
Önskar dej en skön vecka.
Kramis Birgitta

corrina sa...

Vad många fina kort. Ja jobba inte i hjäl dig. Kram

Livet på Berget sa...

Men ååååå så fina! De där skulle du lätt kunna sälja på någon marknade eller så om ni har sånt i trakterna. Klokt tänkt, hoppas du nu anställer en kock, tänk att det finns någon där ute som verkligen är duktig och som behöver ett jobb. Du kan ju bli dagens hjälte för den personen:). Klokt tänkt med företaget också, allt har sin tid.
Ha de gott!
Kram
/Sara

Pillan sa...

vilka fina kort! Och det är lika bra att ligga i när lusten kommer. Men jobba inte ihjäl dig, man ska ta vara på sig själv också!

kram
pillan

Viola sa...

Nog hittade jag ett och ett annat kort som gärna kunde få komma hem till mig..:) underbara! Hoppas du får en fin dag, kramen

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Här sitter jag med nackspärr!
Nävars, så farligt är det inte... Men jag vred ju så att jag kunde se de fina korten!
Kram
Marie

Lantliv i Norregård sa...

Hej!!
Pysselmaja!! Du är väl rädd om dig!! Fina kort;o)

Kram Kram Malin

Husmys sa...

Hi, hi ,tur att man har laptop så att man kan vrida på den!
Vilket tålamod du måste ha, jättesöta och fina kort du har gjort!
Kram Anneli

Anki sa...

Nu har jag vridit och vänt, å dom är lika fina från alla håll!
Gud vad du är duktig...på allt!!

Ha det gott vännen!
Kram kram!

Hanna sa...

Så mycket fint.
Ha en bra helg.
kram
Hanna

Gårdsromantik sa...

Så vackra kort!
Spännande med hemsida!

Ha en underbar
♥ alla hjärtans dag ♥!

Kika in till mig - tävling med rosiga ting.Kram Maud

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Åh, vilka fina kort! Hoppas att det ordnar sig för din pappa. Tänker på dig och hoppas att du får en fin alla hjärtans dag!

Kramar Anna-Lena♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails