söndag 3 januari 2010

Nu står det på sin plats

Nu ser det ut så här när man kommer in i hallen. Det blev ganska bra tror jag. Nu är det bara till att fortsätta med lite ommöblering för att få plats med skåp nr 2....

I korgen uppe på skåpet hoppas jag att ungarna lägger sina vantar. Vi har en hund som gillar vantar nämligen.

Nu kan man ju hoppas att ungarna hänger in sina jackor här.
Så var ledigheten slut... I morgon är det jobbet som gäller. Och faktiskt så är det 4 st. som sökt kockjobbet... varav 2 skulle få pendla 80 mil om dagen... Varför söker man ett jobb då??

11 kommentarer:

Ekenäs Sophie sa...

Hej! Vilket jättefint skåp du har hittat. Det blev verkligen jättebra med ny färg. Sitter själv och letar efter ett skåp och en byrå till vårt sovrum på blocket men har itne lyckats hitta vad jag söker ännu. Hoppas på tur snart. Sen när vår hall blir klar skulle det passa perfekt med ett sånt skåp som detta du hittat. //Sophie

Fruädel sa...

Men vad du kämpar och står i, det blev verkligen superfint med skåpet! Usch va hemskt med pappa men jag håller tummarna för att han har rätt, att de bästa läkarna finns där så att han kan få den hjälp han behöver! Tänker på dig! Kram/ Tess

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !!
Åhhh du milde vilket vackert skåp, himmel alltså vad fint det blev, och att ha det som garderob i hallen, det var ju en kanon bra ide !!
Du ska se att du hittar en bra kock !! Lycka till idag då..
Kraaam Anette

Livet på Berget sa...

Skåpet är underbart! Vilket lyckat köp och du är duktig på att fixa till det! Ja varför söker man ett sånt jobb....arbetsförmedligen tvingar en nämligen att söka jobb vart som helst. Mamma fick söka jobb i Stockholm och Göteborg, hon skulle varit tvungen att pendla över 100 mil enkel väg och hade inte tjänat en krona på att jobba där. Tur som var så fick hon jobb här i stan tillslut.
Må gott!
Kram
/Sara

Lantliv i Norregård sa...

Mmmm, så fint!! Passar perfekt!!
Hoppas nu att barnen lyssnar på sin mamma...hihi.. Lycka till med kockarna!! Ha det gott;o)
Kram Kram Malin

Gårdsromantik sa...

Men så snyggt det blev!

Jag har på gång världens snirkligaste skåp - fasar för underarbetet - så det får nog vara brunt till sommaren.

Kram Maud

Systrars söta sa...

ÅÅÅÅÅ vilket fint skåp du har fyndat...gud så avis jag blir...hmm...förstår inte vart folk fyndar allt roligt...hmmm....!!!! :-)) Ser jättefint ut hos Er å tänk att jag aldrig lagt märke till ert fina hus :-))
Ha det bäst..kram kat

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Vilket fint skåp! Det blev ju verkligen kanonbra. Skulle önska att jag hade plats med ett sådant i vår lilla hall... då slipper man ju se alla kläder
Kram
Marie

Montebello Möbler sa...

Superfint!!!

Jag var påväg att köpa just detta skåpet he he ... men vår bil pajade så jag kunde inte åka!!
Det var ju en himla tur för det blev riktigt urtjusigt hemma hos dig :)

Kram på dig,
Malin :)

Anki sa...

Åh vad snyggt det blev! Tänk vilka fina grejer det finns på blocket, synd bara att jag missar dom...jaja jag letar väl på fel ställen!
Pendla 80 mil om dan, ja då kan man undra?!

Kram kram!

Inspiration i vitt sa...

men vilket fint klädskåp wow säger jag bara. vad skönt att slippa se all ytterkläder en stund.
Jag har inga kläder i min hall utan har turen att ha en trappingång där alla kläder och skor finns, jag slipper då se allt elende hihi.
Kram på dig/Ingela.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails