söndag 17 januari 2010

Nu börjar jag bli riktigt uttråkad och rastlös..

Jag verkligen hatar att vara sjuk och orkeslös. Nu har jag inte gjort någonting på flera dagar. Bara fixat lite med halsbandsbilder, spelat lite "Farmville", hostat, snorat och varit allmänt grinig. Nu i kväll tog jag tag i det lilla skrivbordet som jag skulle ha målat förra veckan. Jag behöver någonstans att ha min dator. Nu står den alltid på köksbordet och är i vägen. Jag tror jag hittat en liten väggsnutt i sovrummet där skrivbordet kan stå tillsvidare. Ingen drömplats direkt för i ett sovrum ska man bara sova tycker jag men det får väl gå så länge tills jag orkar ta tag i rummet där uppe där vi har kläder och massa andra prylar.
Jag köpte 2 sådana här "barnskrivbord" i höstas för 100:- st. Jag vet inte varför för vi har ingen användning för dem direkt. När Lina såg bordet i dag så sa hon att hon ville ha ett hon med. Vad bra tycker jag för då kommer det också till användning.
Mitt ska jag måla vitt och Lina vill ha sitt svart. Vilken duktig tjej hon är..... Tur hon inte sa rosa eller blått... svart är ju OK för min del. Hon vet exakt hur hon ska svara sin mamma... ha..ha..

Här har jag slipat lite på den och kvistlackat.
Medan kvistlacken torkade så grejade jag med lite ord och meningar till de nya halsbanden. Gjorde lite "brända" kanter med stämpel. Det blir nog fint när det blir klart.

11 kommentarer:

Norregård sa...

Vad trist, krya på dig vännen!!
Skrivbordet ser fint ut, kommer bli bra med lite ny färg;o)
Kram Kram Malin

Livet på Berget sa...

Vad du är produktiv fast du är sjuk. Snyggt skrivbord, det kommer bli jätte snyggt!
Krya på dig!
Kram
/Sara

Anna-Lena sa...

Hoppas att du kryar på dig! Skrivborden kommer att bli jättefina. Kika in till Majas skafferi. Hon har precis målat en sekretär svart, så läckert!

Kramar Anna-Lena♥

Birgitta sa...

Vilket fint skrivbord och det kommer att bli så fint när du målat det.
Inte så konstigt om du är trött och inte orkar något efter alla din julbord. Ta igen dej lite extra nu, så känns det nog bättre sedan.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

Cc sa...

Ja du är otrolig, inte lugn en stund. Fast jag vet hur det är, fy for att vara sjuk. Det skall bli spännande att se hur slut resultatet blir. Jag har kommit på en sak som jag vill måla ...men. Kram

Vit som snö sa...

Dina halsband blir absolut fina!!
Jaa visst är det trist att vara hängig, man blir så rastlös!
Vilka nätta fina bord du köpt!
Jag letar efter ett riktigt litet skrivbord nu, kommer också att få lov att fixa mej en liten hörna i sovrummet. Drömmen vore ju ett eget pysselrum! Eller hur?!
Krya på dej!
Kram Cilla

Fruädel sa...

Söta du vilka fina ord! Tack! Halsbanden kommer bli lövely, hihi! Speciellt de med text! Så fint tycker jag! Stackare som är sjuk!!! Förstår hur frustrerad du måste känna dig! Jag blir likadan, känner att jag "slösar" bort tid när jag är sjuk, haha, men så är jag ju lite knäpp också! Kul att läsa dina 7 punkter!
Kram på dig!!! Och krya på dig vännen!/ Tess

LantlivsAnette sa...

Men vad du är flitig..sitter inte still långa stunder !!
Vad fint skrivbordet kommer att bli !! Krya på dig nu vännen
Kraaam Anette

hemma hos lilla mej sa...

Krya på dig vännen.Skrivbordet kommer bli kanonfint.Vad flitig du är fast du är sjuk!!!!!Varmkram Rita ♥

Anki sa...

Hej gumman!
Dina halsband kommer att bli jättefina, jag gillade det "brända"
Å vilket fint skrivbord, jag önskar att jag oxå hade ett...men jag borde ta tag i alla annan målning först!
Jag är visserligen inte sjuk, men inte blir det nåt gjort för det, hihi!

Krya på dig vännen!
Goa kramen!

Skomakartummen sa...

Hoppas du blir frisk snart. Men måste säga att du är väldigt produktiv i alla fall... själv har man inte gjort något... inspirationen fattas *ler* Ha det gott kram sari


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails