onsdag 2 december 2009

Vinnarna i min utlottning är....

dragna och klockan har precis slagit tolv på natten.... borde sova men kan inte ligga ned för det värker för mycket i alla muskler och i halsen. Passade på att dra vinnaren medan jag väntar på att Micke ska komma hem någon gång. Så länge som han jobbat i dag och alla andra dagar borde det räcka till en fin symaskin.....
Mitt i min feberfrossa så är jag glad, för det är -2 ute.... det betyder att hundarna inte lerar ned inne... vilken lycka när man har skurgolv.
Innan Lina och Kim gick och lade sig bad jag dem om hjälp i utlottningen och resultatet kommer här:
Lina drog lotten med bloggen: Violas Romantiska Hem som vinner det första priset, en Hamamskål med lite produkter i. Otroligt att min dotter kunde pricka så jätterätt, för Viola är den person här i världen som verkligen skulle behöva en riktig Spabehandling efter sin olycka och allt jobb med flytten.
Kim drog lotten med bloggen: Bygdegården och det var också en lyckoträff. för alla bloggar som jag brukar besöka försvann ju när jag nästan råkade radera allt från min blogg ett tag sedan, så nu fann jag den igen.
Grattis till er båda.
Om ni läser det här så maila mig era adresser är ni gulliga. Adressen finns uppe till höger.
Precis exakt 1 år sedan flyttade vi in i det här huset och från dag 1 har det kännts som om vi alltid bott här. Jag har inte saknat det tråkiga 70-tals huset 1 sekund.

Det jag skriver här är bara till för min vän Sussie: Jo.. du jag försökte muta en av ungarna att dra din lott men lyckades inte... Så tyvärr... Inget hamamkit till dig inte...Sorry.. MEN om du är snäll imorgon och tar hand om vår kökspraktikant och försöker få honom tyst och gör alla sillars såser åt mig så ska du få ett JÄTTEFINT Hamamkit med underbara CHOKLAD HUDVÅRDSPRODUKTER..... men bara om det är lugnt i köket när jag kommer, och tyst på "grabben"..... i dag hade jag tålamod(ha...ha..ha) men tror inte min kropp har det i morgon.

Köpte en fin hink i går som jag planterade lite i nu i kväll. Den står vid köksfönstret bakom diskhon.

12 kommentarer:

Livet på Berget sa...

Grattis till vinnarna!!! Men att du orkar så mycket fast du är sjuk men vi kvinnor gör ju det när vi måste:). Hoppas det känns lite bättre idag och att kökspraktikanten är tyst (stackarn:).
Kram
/Sara

Norregård sa...

Grattis till vinnarna!!
Zinkspannen är jättefin,så fint du planterat! Ta det lungt och var rädd om dig:o)
Kram Malin

Fruädel sa...

Iilla du då!!! Ta han om dig och unna dig en chokladbit eller två;-) hoppas du kryar på dig snart kära du! Grattis till vinnarna förstås och lilla julplanteringen var supersöt!!! Kraaam på dig! / Tess

Systrars söta sa...

Men herregud, här händer det grejer minsann...å hade jättegärna varit med på din utlottning...hmm...next time!! Jag förstår att det är julbordstider och mycket jobb...hade varit roligt att ha dig här annars, men försök att komma förbi nån dag vetja..Ha det gott...kram nina

Viola sa...

DU har gjort min dag, så himla lycklig jag blev, något att se fram emot....)TACK!!!!!!

Krya på er, jag mailar när du mår bättre, kramen

Anki sa...

Grattis till dina vinnare!
Vad fint du gjort, gillar verkligen zinkspannen!
Sköt om dig nu vännen!

Kramis Anki!

Alexandra sa...

Hej!
Du gör fantastikt vackra smycken har jag sett i din andra blogg! Har mailat till din mail och undrar fortfarande om du är aktiv med smyckeverkstan? Tänkte nämligen beställa ett i så fall min mamma i julklapp! :-) Snälla hör av dig!

Birgitta sa...

Grattis till vinnarna som får fina priser från dej.
Fattar inte att du orkar med allt nu. Du har ju fullt upp både på jobbet och hemma.
Ha det gott.
Kram Birgitta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis till dina vinnare. Och det var trist att du är sjuk mitt i julbordsruschen, men det slår till när man minst vill bli sjuk. Du har planterat så fint i hinken också.
Var rädd om dig nu, och vila
Goa kramen
AnnaMaria

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Grattis till vinnarna! Och Violan behöver verkligen det där nu... håller med dig!
Och så fint du har planterat!
Och krya på dig också! Inte kul att vara sjuk nu när det är så mycket att göra...
Kram
Marie

Anki sa...

Rart med "barn", hihi!
Vad skoj att du vill vara med i min utlottning...Lycka till!
Ha nu en bra helg vännen!

Kramisen!

Sus sa...

Nä nu.... Jag trodde jag hade bearbetat dina barn. Å visst... jag H A R kanske mutat dem lite då å då. Kanske ibland på gränsen till att diskvalificeras...
Jag har (trodde jag i min enfald) varit snäll (smörat kanske en del kallar det) mot Dig i flera veckor....
Jag trodde alla mina brev å telefonsamtal till Lina skulle löna sig... Ack så fel jag hade.
(Jag kaaaaan nog ha nämnt nåt om att jag skulle ta alla hennes gosedjur å block å pennor å elda upp...)

Jag trodde att mina små hot (nja.... "hot" och "hot"... det vet jag inte om man kan kalla det...direkt...) mot Kim att jag skulle ta fjärrkontrollen av honom på livstid skulle löna sig. (Eller den där dagen då jag bar(!) ut honom i ladan å låste å åkte därifrån.... å kom på först dagen EFTER -då Du nämnde att sin son var borta- att jag nog glömt bort att släppa ut honom)...Ack så fel jag hade.

Jag tänkte säga j**** s*** b**** och att jag aaaaldrig skulle lämna en enda kommentar till. Men det har jag ju redan brutit. Å det e väl inte speciellt mycket till hot, kanske.
Däremot, tycker jag nog att ni (ALLIHOPA!) e skyldig mig ett luciatåg! (Även din man. Kan ge mig 17 på att det e HAN som har gått bakom min rygg å myglat å hotat barnen! Det e jävigt, eller va det heter! Inte jävLigt alltså... fast det e det ju oxå!)
Banne mig. Så det så.

Ja, vi får se om jag dyker upp på jobbet idag. Har inte bestämt mig om jag har "lust". Hmmm...


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails