onsdag 23 december 2009

Lite julpyssel

Det blev en tur till Barkarby och Kista centrum när Micke kom hem från jobbet. Det var inte så mycket folk som jag trodde att det skulle vara så det gick smärtfritt att köpa julklappar.
På dan var Lina och jag bla. till Butiken Hem&Trevligt. Hon hade gjort så sött julgranspynt och Lina ville göra sådana till vår gran. Jag ville bara ha silver i år men det får väl bli lite annat med.
Vi köpte lite bokmärken till pyntet. Så när vi kom hem efter 22 så satte vi igång och grejade. Lina tyckte det var så kul med bokmärken så hon ville aldrig sluta klippa. Hon fyllde nästan en hel pärm med bokmärken.

Här är hon koncentrerad och klipper.
Kim undrade vad vi höll på med.
Jag tog en gammal kartong och klippte ut lagom stora bitar. Gnuggade lite brunt runt om.
Tog en gammal tidning som gulnat(den låg i "ruckelhuset") skrynklade pappret och klistrade fast det och ett bokmärke. Vi ska limma dit lite spets i morgon. Jag tror det kommer att passa bra i granen.
Här på bordet ligger mitt pynt i fattigmanssilver och väntar på granen. Jag har samlat på mig lite då och då under hösten. Rör hunden julgranen så blir det synd om henne.... Jag funderar på att sätta fast granen i taket för säkerhetsskull.....
7 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Åhhh himmel vad ni pysslar !!! Sååå fina saker ni har gjort, granen kommer att bli helt magiskt vacker !!!
Ha det gott vännen
Kraaam Anette

Fruädel sa...

Hej igen! Nu är det strax jul!!! Mys! Jobbar dock alla vardagar över julhelgen men det blir ju ändå några extra dagar ledigt så det ska bli så skönt! Ska klämma in ett 80 års kalas och träff med bror i helgen också så jag är lite pirrig! Men va mycket fina julprydnader du hamstrat på dig ;-) mja, hoppas granen får vara! Kram på dig goa du! / Tess

Viola sa...

Ville titta in och önska en riktig GOD JUL, ha det så gott nu och njut utav julefrid, julkram VIOLA

Hanna sa...

Så mycket härligt julpyssel!
Kram
Hanna

Vit som snö sa...

Er gran kommer att bli alldeles underbar!!!
Önskar er en God Jul!!!
Kram Cilla

Birgitta sa...

Tittar in som allra hastigast för att önska dej en GOD JUL.
Julkramisar Birgitta

Lantliv i Norregård sa...

God Jul Aydan!!
Hoppas du kan varva ner nu när du äntligen är ledig!!
Kram Kram Malin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails