måndag 14 december 2009

Äntligen.....

kom det lite av de sakerna som jag beställde på Formexmässan. Idag hade vi bara gäster på lunchen så det blev en kort arbetsdag. Skönt för då han jag fixa lite hemma. Det ser verkligen ut som en tromb dragit igenom vissa delar av huset... och jag börjar bli lite stressad över hur det ska hinna bli städat till Julafton... Det ordnar sig nog som vanligt.


Den här gjutjärnsljusstaken är så vacker men jag kan inte minnas att den var så stor... jag kan inte ha den på den nya möbeln som jag tänkt för då får det inte plats några ljus.

Jag bara älskar den här möbeln. Lådornas fronter är av glas. I den ska jag ställa porslinet som jag ärvt av min Mormor. Den stod inte bra där jag först hade tänkt ha den så vi flyttade den till andra sidan.


Den här dagen började inte så bra... Alexi hade slaktat en jordpåse som låg i hallen. Det tog 40 minuter att städa upp allt. Sedan när man kom till jobbet så drogs humöret ned i botten igen.... Tur det bara är 1 vecka kvar tills vi blir lediga för mina nerver har inget tålamod mer.... Men som tur var kom ju mina saker och humöret blev genast bätttre... när jag kom hem och slapp vara på jobbet så blev det(humöret) hur bra som helst.... men det varar nog bara ca tills jag kommer dit igen..........


Den här saken av kvistar köpte jag förra månaden och har lyckats gömma den för Alexi....




Fixade även lite mysigt för glöggen. Lite mossa, en ljusslinga och en stor silverkula.



De här serviettringarna hade de på restaurangen där vi åt igår... OCH NEJ... Jag har inte stulit DEM. De sålde sådana. Visst är de väl fina?


Matrummet fick också upp sin julgardin äntligen. Jag bestämde ju mig förra julen att inte bara ha svart och vitt... Lina ska inte behöva tycka att svart är JUL... Nu har jag verkligen öst på med färg. Texten på gardinen ute i Entrén, matrummets gardin, rutiga dukar på köksbordet.....


Det är verkligen svårt att fota i mörker.


Jag satte en ljusslinga i kvistgrejen samt lite änglavingar av fjädrar och hängde upp den i fönstret.


Lina tyckte att barnfigurerna skulle stå på den nya möbeln.


En megastor klocka kom också med prylarna idag. När man fyllt 40 behöver man en STOR klocka.


Inga problem att se tiden här inte.....

Det blev massa bilder... bäst att passa på när man har tid för nu lär det inte bli någon tid över förrän juldagen. Ha det så bra alla gulliga besökare.... Kram.....

8 kommentarer:

Fruädel sa...

Wow, vilken klocka!!! Jag gillar STORA föremål, superfin! Fy din stackare med all stress. Håll ut! Kram kram/ Tess

Livet på Berget sa...

Oooo så mycket fint du fått i paketet. Typiskt med jordpåsen, sånt där kan göra mig galen. Vad hemskt att du inte tycker om ditt jobb, usch där måste man ju vara större delen av livet känns det som. Hoppas det känns bätte efter jul. Serviettringarna var jätte fina. Svart och vitt är vackert och just rött passar ju jätte bra in för att bryta av just svart/vitt.
Hoppas du får en bra tisdag!
Kram
/Sara

hemma hos lilla mej sa...

Jisses .Vilken läcker klocka.Gillar stora grejer.Stressa inte ihjäl dig.ha en härlig tisdag kramizar Rita.

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Det var mycket fina grejer det! Klockan borde nog jag också ha... hihi. Undrar om det är lättare att passa tiden med en stor klocka ?
I så fall borde jag ha några stycken...
Servetringarna gillade jag också. Och den där stora fina ljsustaken.
Kram
Marie

Norregård sa...

Oj, vad mycket nytt!! Vad kul att plocka och inreda med!! Blev jättebra! Jag håller med de andra, klockan är så häftig!!
Kram Kram Malin

Viola sa...

Hoppas det är en bättre dag idag...ser fram emot vinsten..:0) vilket vackert skåp du visar..gillade det verkligen och det ser så julfint ut redan hemma hos er..här har det snöat hela dagen, är så vackert ute...är ju van annars vid stadens slask..ha det gott, KRAM

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men jag tycker att du redan har fint och pyntat. Ja den där jordpåsen var inget kul, annars har du så fint. Och vilken maffigt fin ljusstake, och servettringarna var också jättfina. Hoppas du håller ut nu till ledigheten.
Stor kram
AnnaMaria

Hanna sa...

Så mycket fint. Fin ljusstake.
Kram
Hanna


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails