söndag 15 november 2009

Vi bor i ett rött hus med vita knutar och har just nu ett bord med röd skiva och vita ben.....
Jag måste ju säga att det blev ursnyggt med en röd bordsskiva fast min tanke var ju inte att den skulle vara bara röd, men nu ångrar jag mig nästan att jag målade över den... Det är ju inte för sent, det är ju bara att måla igen.. fast nu hinner jag inte så nu får den vara som den är och det blev fint det med. Eftersom vi har ett rum för lite i vårat hus så har jag gjort i ordning en liten pysselhörna utanför matrummet. Det är ju inte så roligt kanske men för att slippa ha allt på köksbordet så var jag tvungen att göra något. Mitt slagbord var ju gult och passade inte in så bra och vädret tillåter inte att stå ute och ta bort färg just nu. Därför bestämde jag mig för att måla det så länge.
Riktigt.. riktigt fint med röd bordsskiva...
Jag målade den röd för att kunna slipa fram lite rött här och var. Det gick inte så bra för den svarta färgen fick torka för länge. Men strunt samma...
Här kan man skymta lite av den fina röda färgen.

Bordet stod här innan ,fullt med bråte och ingen ordning alls. Måste ha berott på den gula fula färgen....
Vi åkte och köpte 2 köksväggskåp och några hyllplan som jag målade svarta i natt. Det gick in ganska mycket i skåpen. Skönt att slippa ha allt på bordet.


Jag fyllde snabbt hyllorna med lite askar och korgar. Nu gäller det att lägga tillbaka sakerna på sin plats... Jag är så slarvig...Eftersom bordsskivan blev svart så tänkte jag att några röda färgklickar kunde ju vara bra så det fick bli i form av askar och små krukor till saxar och pennor i stället.
När det blir för stökigt på bordet och jag inte vill se eländet....
så är det bara att ställa vikväggen framför bordet
Den tar inte mycket plats ihopfälld.

Så här slarvig är jag... drar fram allt och låter det ligga kvar i veckor...

Så stökigt....
det blev när jag tömde bordet....
Men nu är det ganska så fint igen.....

14 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men så fint du gjort! Det slagbordet är så himla fint, läckert med den svarta skivan. Det var superfint med röd skiva också. Och sån ordning du har i dina hyllor,,wow.
Stor kram
AnnaMaria

Vit som snö sa...

Vad fint du har gjort, en egen liten hörna! Och vad fiffigt med vikväggen! Vi skulle också behöva ett rum till, ett lekrum till mamman i huset;-) Jag sprider ut mitt pyssel överallt också.
Men din idé med vikvägg ska jag fundera på...
Kram cilla

Hannis sa...

Vilken pysselhörna!!
Tycker bordet blev jättesnyggt med svart skiva.

Stökigt, ja ähum..
Här hemma får man hoppa över högarna emellanåt.
Eller blunda=))

Ha en fin vecka/
Kram Hannis

Norregård sa...

Vilken mysig pysselhörna!! Jag plockar oxå fram och låter det ligga, tror alltid att jag ska hinna såååå mycket...Bordet blev jättefint , snyggt med de svarta hyllorna till:o) Och så lite röda detaljer piffigt nu till jul!!
Kramar Malin

Sus sa...

S k i i i i i t a f i i i i n t !

Anki sa...

Jäklar vad bra det blev! Bordet är skitsnyggt och vilken ordning du fått!
Jo det är inte värst ordnat här heller, grejer överallt...tänk att ha en sån mysig pysselhörna! Smart med vikväggen, jag skulle oxå vilja ha en!

Ha en härlig kväll min vän!
Kram kram!

hemma hos lilla mej sa...

Vad fint du har gjort.Slagbord är mysigt. bara den.Vilken ordning su har i dina hyllor.Häftigt med vikväggen.Ha det bra vännen ha en skön söndag kramizar ~~~~~RITA~~~~.

Unknown sa...

Oh va skönt att det finns fler som kan ha det stökigt på arbetsbordet!
Men liksom du skulle jag gärna VILJA ha bra ordning - blir oxå galen av röran :) ... bordet blev jättefint och snyggt med de röda detaljerna.

Ha en skön vecka,
kram Malin :)

Cc sa...

Ursnyggt måste jag säga, å jag vill med ha det så fint och en egen pysselplats. Har i dag gått mellan köksbordet och matrumsbordet, klippa tyg och sy å sedan var jag tvungen att ta bort efter mig , hmm. KRam

Inspiration i vitt sa...

Vilken härlig pysselhörna du har gjort, nu kan du pyssla av bara den utan att plocka bort allt. Vaad härligt att hå sån ordning på allt och vikskärmen var ju såå fin.
Kram på dig/Ingela.

Anki sa...

Tack gulliga!
Hoppas du får en bra vecka & jobba nu inte ihjäl dig...tänker du har det stressigt!

Kram kram!

Viveka i Bläckhornet sa...

Tycker det blev kanon snyggt med svart skiva. Och dessa hyllor ovanför.
Perfekt med vikväggen som döljer allt. Då behöver man ju inte känna pressen att ta bort det om man inte är klar.

Kram Viveka

Monica sa...

Hej Aydan,
Grattis - du är en av vinnarna i min utlottning. Mejla din adress så kommer bilden.

Hälsningar monica

Viola sa...

SÅ himla fint det blev...så läckert med dessa härliga färger...du jag vet icke vad färgen heter men går man in i färgaffären och ber om en karta med alla gråa färger så tror jag det är den tredje från början, ha det gott, kram


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails