måndag 9 november 2009

Jag har en Fluffpudel....

Jag är så lycklig för Fiffi har varit hemma hos min Mamma med Ida hela helgen. De badade och klippte henne. Nu är hon lika mjuk och fin som Mammas pudlar. Det har bara hänt 1 gång tidigare. Våra pudlar brukar se ut som luffare... och Mammas som prinsessor. När våra pudlar blev rakade i somras höll min Mamma på att svimma, de var en skam för pudelsläktet tyckte hon... JA, kanske... men lättskött var det i alla fall och nu har ju pälsen vuxit ut.
I lördags hittade jag något ganska fint på Jysk faktiskt. När jag var på Formex mäsan såg jag att House Doctor hade ett liknande "tavelskåp" som den på första bilden. Den var bara lite finare och lite större samt ca 10 gånger dyrare... Färgen är grå/grön och rätt så fin.

Perfekt att hänga smycken i. På insidan är det tyg.


De hade de här matchande små lådorna också.
Perfekt för små prylar och det har jag ju gott om...Fluffpudel Fiffi. Hon är mjuk som sammet och doftar som en ros....

Det är svårt att fota en svart hund...
Världens goaste Fiffi..
Jag var ju tvungen att tvätta Zoro i går så bägge luktar gott.. Men här blev det inget borstande.
Alexi fick sig också ett bad för hon rullade sig i ett litet"träsk" i skogen i går.
Nu har vi 3 rena hundar i ungefär 1 dag kanske...
När jag skrev det här så knyckte Alexi Husses mat från köksbänken. Jag hade precis stekt lammrostbiff som ungarna och jag åt. Micke jobbar lite sent i dag. Hoppas att han inte är jättehungrig när han kommer hem.....(fast han brukar alltid vara det)

8 kommentarer:

torparhuldas blogg sa...

Fint med pudelfluff! Gör ett inlägg tsrax om Jackie..min favoritpudelflicka som så tragiskt gick bort i lördags..nu hoppas jag på en valp!Kram

Livet på Berget sa...

Så härligt fluffiga hundar du har:). Men glada och livliga hundar är ju lite skitiga så är det ju bara, ungefär som små barn:). Så fina fynd du gjort på Jysk!
Ha en skön måndag!
Kram
/Sara

Lantliv i Norregård sa...

Det var en riktigt fluffig hund Ni har! Jag brukar kalla vår katt Musse för Fluffan, hon är så fluffig! Vet hur svårt det är att ta kort på svarta hundar..Vår Jack är ju svart som sot!
Fina fynd oxå:o)
Kramar Malin

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh så fin hunden blev.
Kram Theres

Anki sa...

Rullat sig i ett "litet" träsk?? Jag vet precis hur det är, här rullas det i varenda vattenpöl...fattar inte hur kul det kan va??!
Fina ser dom ut iaf...och Alexi är väl mätt och belåten, haha! Stackars husse!
Men vilka fina lådor och skåp...på Jysk?
Hmm, det var värst vad dom slår på stort då!

Ha det gott min vän!
Kram kram!

Viola sa...

Vilken härlig trio du har...:) min gamla Otto han skulle behöva ett julbad han..får nog bli så framöver, ljusa hundar den är tiden på året är ju ingen höjdare, ha en bra tisdag, kram

Fruädel sa...

Åhhh vilka gosehundar!!! Hoppas för matte aydans skull att de håller sig borta från värsta leran ett tag nu! Superfina lådor och skåp, jag är för engångs skull totalt osugen på att " fynda". Hade storröjning i skåp och lådor idag och blev less på mig själv och mitt hamstrande, hihi! Har svårt att slänga saker...som kan vara bra att ha...nån gång. Kram på dig!/ Tess

Inspiration i vitt sa...

Vilka fina små skrin tavlor. De måste vara perfekt att ha pysselsaker i som ligger och dräller över allt och vad perfekt att de inte var så dyra.
Kram på dig/Ingela.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails