måndag 16 november 2009

Gulliga skridskor och en bra bok...

De här fina träskridskorna hittade jag i den fina butiken Hem & Trevligt här i Bålsta. Jag hängde dem innanför dörren. Jag kommer nog inte att hinna göra så många inlägg framöver;för nu är det köksjobb varje dag några veckor framåt min dator har fått fnatt det går inte att skriva kommatecken och punkter och det blir stora bokstäver hela tiden
JAG VILL BARA PÅMINNA OM MIN UTLOTTNING
HA DET SÅ BRA NI ALLA GULLIGA SOM TITTAR IN HOS OSS
JAG BLIR SÅ GLAD
NU FÅR JAG NOG RINGA LILLEBROR SÅ HAN FÅR KIKA PÅ MIN DATOR

Riktigt gulliga tycker jag.
Här sitter Fiffi och undrar om hon ska gå ut och blöta ned sina fina pudeltassar.
Usch... så mycket löv vi har. Hoppas det börjar snöa så vi slipper se att vi varit så slarviga och inte krattat.
Den här boken ska jag läsa färdigt i natt. Fick den i dag och den är väldigt intressant. Den borde alla tonårsföräldrar läsa. Det står väldigt bra om hur hjärnan hos en tonåring fungerar och hur föräldrar ska hantera saker. Jag verkar ha gjort hur mycket fel som helst.... Fast i morgon är jag nog expert... Vi bestämde idag att Ida ska få bo hos mormor ett tag.. och när hon kommer hem igen så är jag säkert en tonårsexpert...


12 kommentarer:

Cc sa...

Men du har ju hunnit en massa annat kul. Skridskorna var skitläckra. Jag har inte heller krattat och det grämer jag mig för. Kram

Anki sa...

Hihi, du är så härlig du!
Men jäklar vilka snygga skridskor, vad är det för fina butiker ni har??
Ah skit i löven, snart kommer snön...förhoppningsvis!

Kram kram gumman!

Plupps krypin sa...

Ja men tyvärr så är inte alla tonåringar lika, jag vet.Har hunnit med 5 st och snart har jag en till och ingen är den andra lik. Låter som en bra ide det där med mormor, skönt att slippa slita på varandra ibland.
Må så gott. Yvonne

Plupps krypin sa...

P.s. Glömde säga att jubba inte för mycket nu. Och strunta i löven, det gör vi, ta gräsklippare i vår en sväng så har gräsmattan fått lite bra gödning. Kram Yvonne D.s.

hemma hos lilla mej sa...

Du som hinner så himla mycket.Vilka himla läckra skridskor.Jaghar inte krattat löv heller.Sov sött och ha en härlig tisdag kramizar ~~~~RITA~~~~~.

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !!
Jag förstår att du har fullt upp nu, julbord och allt fixande !!
Sååå söta skridskor du har köpt..
Den boken måste man nog skaffa sig, verkar bra !!!
Ha det gott
Kraaam Anette

Livet på Berget sa...

Ja se tonåringar, de är ju som från en helt annan planet och man var troligen precis lika dan själv:). Inte lätt att vara förälder alla gånger och jag vill minnas att det inte var helt lätt att vara tonåring heller. Skridskorna är urgulliga!!! Ett riktigt bra köp!
Ha de gott och hoppas din dator blir frisk snart.
Kram
/Sara

Vit som snö sa...

Äsch, det kommer ju nya löv att kratta nästa år, ni har ju hunnit så mycket annat!
Urgulliga skrillor!
Och jag fasar för den dag när jag har 2 tonåringar... borde kanske läsa den boken innan.
Mannen brukar förfasa sej om hur han ska stå ut med 3 pms-tjejer i huset...Förstår inte alls vad han menar, vem är den tredje;-)
Kram Cilla

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

hej Aydan!!
sååå charmiga skridskor..verkligen sötta o annorlunda!! Gillar skridsk dekorationen..tro jag ska hänga upp barnens minsta inne!!

Den boken MÅSTE jag bara läsa!!!!
Finns den att köpa ute bokhandlarna??
De där teensen blir man ju inte kloka på!!;))

Kramis

Norregård sa...

Hej, fina skridskor!! Här har inte heller blivit räfsat...Hoppas din dator blir riktig snart, det är sååå irriterande när de håller på.. Jag höll på att bli galen på vår gamla! Ha det gott och trevlig läsning. Du kommer bli expert.. det är jag säker på:o)
Kram Malin

Fruädel sa...

Åh va fint det blev i pysselhörnan!!! Önskar att jag hade lika organiserat, hihi, törs nästan inte fota min pysselvrå! Men jag gör kanske det i helgen, var så kul att se din fina, jag kanske tillochmed städar i min! Men du vet va de säger röriga människor- kreativa människor, jag gömmer mig bakom det iaf, haha!
Jättesöta skridskor! Jag gick in via mobilen och läste och trodde de var riktiga, bilden blir ju så liten då :-) kram söta du och tack för alla dina fina inlägg, värmer bättre än en kopp the i vintermörkret!/ Tess

Roses & Angels sa...

Hej och välkommen till tävlingen! Vi önskar dig lycka till. tack för att du vill delta! Ha en fin dag kram


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails