tisdag 3 november 2009

Brädad av en 8-åring....

För 3 månader sedan blev jag medlem i en scrapbooking club. Det dimper ned papper och prylar 1 gång i månaden. Jag tänkte att jag skulle göra varsit fotoalbum till ungarna. Men jag har inte ens rört grejerna. I går lovade jag Lina att vi skulle pyssla lite och prova alla våra stämplar. Vi började plocka fram saker, men upptäckte att det fattades både papper och stämpeldynor. Det fick bli efter skolan i dag i stället. Jag åkte till en gullig inredningsbutik här i byn och köpte papper och lite pynt till våra julkort. Det blev lite dyrt för tydligen så måste man ha det ena och det andra för att göra kort. Här duger det minsann inte med vanlig sax. Kan lova er att dessa julkort är dyrare än guld(ha..ha...).
En simpel match tänkte jag... Nu ska jag visa ungen hur man stämplar och gör de finaste julkorten i världen.... Trodde jag ja... Vinnaren av årets bästa julkort kan ni se här nedanför
Lina Bettina Felicia "Prinsessan" Öhlén . Hon vann första priset i kväll.
Jag måste erkänna... mitt kort är inte ens färdigt för jag blev chockad....

Här har ni Lina som stolt visar upp sitt kort. Vi la det i ett "celofankuvert" Det går jättebra att skicka kortet i det. Då kan ju brevbäraren också få se ett fint kort. Smart...
Titta så duktig hon är...

Det här är vårat köksbord. gissa var vi åt middag?? Inte här i alla fall.

Här har vi stämplat massor. Till och med det var ungen bättre på...
Här sitter hon och väntar på att gamla mamma ska stämpla klart.
Hon skär till sitt kort precis som hon aldrig gjort annat.
Fixar snabbt i hop designen.

Här tejpar hon med dubbelhäftade tejp. När jag provade så fastnade det bara i mina fingrar. Till mitt kort lär jag använda lim.
Koncentrerad... Ha..ha.. tänker hon.. Morsan har inte ens fått ihop sitt...
Jag skymtar ett litet skade flin här...
Lite pynt...

Limma dit ett band med guldstjärnor...Och Voila.. Färdigt...
Det finaste julkortet jag sett.

Här ligger mitt kort.. inte färdigt..Jag känner mig besegrad. Jag återgår till mina smycken... kanske jag visar mitt julkort när det, eller OM det blir färdigt...

11 kommentarer:

Vit som snö sa...

Underbart! Såå duktig hon är!!!
O säkert du också;-) hihi
Vad är det för klubb?! Det låter som något för mina tjejer...
Fast visst är det synd att det ska kosta skjortan att pyssla?!
Hoppas du får lite tid att njuta trots julbordshysterin! O jag vill fortfarande ha taggisen om det går men det får vänta tills du har ett lugnare liv;-)
Kram Cilla

Anna-Lena sa...

Hihi.. vad duktig hon är på att pyssla din lilla fröken fräken. Visst är det lite konstigt det där att pysslandet som egentligen ska bli billigare att göra själv blir oftast väldigt dyrt för allt material samlas för det mesta på hög.Så blir det oftast här. Tur att kära maken inte har tillgång till mitt pysselkonto *ler*!

Kramar Anna-Lena♥

Anonym sa...

Vilken duktig tjej du har!

Synd att materialet är så dyrt! Lite pinsamt att bli brädad hahah; men var stolt i ditt modershjärta ända ner i hjärtepipen.

Ha en bra dag!

Kram Renate

S o F sa...

:)

Vilket härligt och kul inlägg.

Känner mig just nu vääääldigt gammal och opysslig när jag ser din dotters alster.
Så himla fint det blev!

Varma hälsningar!

Norregård sa...

Hej, har det slagit Dig att din söta dotter kanske brås på sin mamma? Jättefint kort hon har gjort:o) Ha det bra!
Kram Malin

hemma hos lilla mej sa...

WOW vad duktig hon är din söta dotter!!!!!Jag tror hon är lik sin duktiga mamma jag.Ha en skön kväll vännen kramizar ~~~~RITA~~~~.

Hanna sa...

Hej!
Så fint dottern har gjort.
Hanna

Viola sa...

Vilka helt ljuvliga kort ni har gjort, skulle vara överlycklig om ett sådant damp ned i brevlådan, kram

Anki sa...

Hihi, känner du dig besegrad?! Ja det skulle jag oxå gjort, vilket vackert kort...vilken duktig tjej du har! Hälsa henne att jag är imponerad, jag skulle aldrig klara det där!
Å jag såg hallen i förra inlägget...guuud så fint! Ljuskronan är så fin och buren...jag har en likadan *ler*...och den fina lyktan i fönstret, vart kommer den ifrån? En sån vill jag haaa!

Ha en härlig kväll min vän!
Kram kram!

Cc sa...

Ni ser ut som ni hade kul iallafall. JAg längtar efter en heldag med bara pyssel, fast av någon konstig anledning så städar jag alltid innan, det är likadant när jag skall baka, hur galet är inte det. KRam

Inspiration i vitt sa...

Jaa tänk dessa underbara ungar, de lär sig fort de och allt går som en dans. De vågar mer än vi vuxna och har inga hämmningar och då blir det bra. Hälsa din flicka att hon är jätte kreativ och har härlig fantasi. Kram på dig/Ingela.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails