onsdag 28 oktober 2009

Snart så kan jag bjuda in er på en kopp kaffe för nu är det inte mycket kvar att göra på min lilla "veranda". Det beror kanske på hur man definierar "inte mycket". Golvet ska läggas i kväll och ett varv till med vitfärgen. Sedan börjar det roliga. Lite prylar, ett bord, en liten soffa. Kanske några växter... Och sist men inte minst, kaninerna... men nu tycker jag nästan att det blir för fint för dem. Jag får tänka att det var ju faktiskt för deras skull, och katternas, som vi började bygga in entrén. Nu börjar det bli lite tjatigt att visa er bilder i från "bygget" men för min moster Lennu, i Finland så gör jag det ändå. Hon vill nog se det mesta vi gör så....

Här är dörren, som jag inte alls är nöjd med. Sista gången jag tittar på en bild och köper något.
Tråkiga furufärgen ett minne blott.
Min käre man sa i går: Tycker du inte att det blev för vitt???? Du kanske kan sätta upp gardiner med lite färg???
Fick jag inte jackan i stället för att köpa tyg tänkte jag..... YES... Det har han glömt!!! Men frågan är vad jag ska ha för färg på tyget. Hade tänkt ha ett linnetyg med något mönster och det är väl färg nog tycker jag. Vi får se vad han tycker. Å andra sidan så tycker han inte så mycket. Allt jag gör tycker Micke blir bra... Jag brukar låta honom bestämma ibland. Välj du.. säger jag... bara du tar den jag gillar..... och så gör han det....

Jag kunde inte låta bli den gulliga klänningen och tightsen när jag kikade in på Kapp Ahl. Det fanns lite kvar av deras Vintage Kollektion. Tur man har en liten tjej som gillar fina kläder. Nu kan hon stå som modell när jag ska fota mina halsband. De passar perfekt ihop.

6 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad fin din veranda blev.kanonfint.Vad snygga kläder du hittade .dom är så himla romantiska.Ha en skön kväll vännen Stora Kramizen ~~~~RITA~~~~.

Lantliv i Norregård sa...

Hej! Jag visar också dörrar i dag!! Skönt att Ni snart är klara sen börjar det roligaste..pyntet!!
Kläderna till dottern är sååå fina och dina halsband passar perfekt till!
Kram Malin

Hanna sa...

Så fint det blir.
Hanna

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Vad fint det blir på din veranda!Tråkigt att du inte känner dig nöjd med pardörrarna men jag tycker att de ser fina ut. Men, det är alltid skillnad när man ser saker i verkligheten förstås. Det fanns mycket fint i vintageserien-särskilt till små fröknar.

I afton är jag tokdeppig. Har precis fått veta att det brunnit på vår rektorsexp. och vårt arbetsrum ligger vägg i vägg med den. Hela rummet är rökskadat och allt material, åratals av arbete är förstört.. Vad gör man? Det är bara att bryta ihop och gå vidare!
Så i morgon ska jag upp till skolan och hjälpa till med inv. så mycket för det höstlovet.

Önskar dig en mysig allhelgonahelg!

Kramar Anna-Lena♥

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Hej igen!

Tack för din snälla kommentar! Fasar för att åka upp till skolan i morgon.Kika in till mig igen för jag har något åt dig, 2 saker faktiskt!

Kramar Anna-lena♥

Birgitta sa...

Visst det blir jättefint på din veranda och en kopp kaffe där är inte helt fel.
Bra att låta äkta hälften bestämma ibland bara han tar det du gillar.
Kram Birgitta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails