fredag 2 oktober 2009

Lite fler berlocker

Det blir kanske lite mycket smyckesbilder på min blogg just nu. Det är väl det enda som händer här i huset just nu. De här fixade jag i ordning innan jag ska till jobbet. Det blir en sen kväll. Gästerna ska äta middag 21.00.
I helgen ska jag sparka lite på "gubben" så att vi kan börja bygga in entrén. Katten Sune behöver någonstans att sova. Det lutar väl till att de 2 kaninerna ska få bo där också. "Kattungarna" skulle också få vara där men nu har jag inte hjärta att slänga ut dem.... de är så roliga och söta...

4 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vilka sötisar jag tror inte mina ögon vad du är duktig.Kan man göra berlock med kort på sin älskling har du gjort det någon gång ?Skriva nåt fint kort ord typ MY LOVE typ? Har du lust att fixa det om det går?????Ha det gott undra hur länge du ska jobba inatt ? Ha det gott kramizar ~~~~~RITA~~~~.

Birgitta sa...

Oh dina söta smycken (jag är så glad för mitt) man blir helt betagen av dem. Visst är det roligt att kunna tillverka fina saker.
Angående ditt föregående inlägg, så tycker jag inte att det något man ska skriva på Facebook, utan ta det lite mer personligt. Det kan inte vara roligt för den sjuka personen att alla kan läsa om det.
Nu önskar jag dej en trevlig och skön helg.
Kramis Birgitta

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Dina berlocker är så fina! Vem tröttnar på dem? Inte jag i alla fall!

Hoppas att du får en mysig helg!

Kram Anna-Lena♥

Vita-hjärtan sa...

Åååå, så fina berlocker du har gjort.. Jag är riktigt imponerad.. Vill också kunna... :)

Hoppas du får en trevlig lördag! Kram Evelina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails