måndag 5 oktober 2009

Det var som Julafton....

När jag öppnade "säcken" som Sussie gav mig häromdagen. Hon hade tagit dessa underbara ting från sin "särbo" Thomas när hon packade i hop för att flytta hit till Bålsta i Onsdags. Nu gav de dem till mig. Jag älskar verktyg, speciellt så här gamla och fina. Ända sedan jag gick möbelrestaureringslinjen har jag önskat mig gamla hyvlar.... Och NU har jag flera stycken. Hur lycklig kan man vara? JO som JAG är nu......

Titta så fina... släng er i väggen "moderna" hyvlar som ligger i Ladan. Det här är grejer det...
Så fiiint.....
Till och med en gammal liten såg.

9 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

WOW vad häftiga gamla verktyg.Vad skoj.Du har fått mail från mej idag .Men jag vet inte vad som är gulligast så jag har bett MÄSTARINNAN om hjälp.....Ha det gott kramizar ~~~~~~RITA~~~~.

Lilla Blanka sa...

Hej Aydan!

Åh vad roligt att få en sån present...verkligen som julafton!

Gamla verktyg är coola tycker jag, underbart! ♥

Kram
Mia

Helena sa...

Oj vad härftigt, förstår att du blir glad för dem! Kram helena

Vit som snö sa...

Vad snällt av dom att ge dom till dej, så fina! Min man har en förkärlek för gamla hyvlar o verktyg o dom är ofta minst lika bra att använda dessutom!
Stackars tummen!!!
Kram Cilla

i Emmas vita hem sa...

Vilka härliga gamla verktyg! Vilken härlig inglasad entre ni gör, den ser så stor ut! Föstår att du längtar efter spröjsen, det kommer att bli supernice :)
Många kramar Emma

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Hej Aydan!

Det kommer att bli så fint vid er entré! Vad snälll din vän var som tänkte på dig! Tänk vad gamla ting var gediget gjorda och tänk vad de här verktygen har skapat i sina dagar. Tänk vilka historier de skulle kunna berätta- förstår att du blir både glad och nostalgisk över dem!

Hoppas att du får en fortsatt skön vecka! Skrattade gott åt dina kommentarer i går. Det är kanske dumt med kommnatergranskning men jag valde det för att jag har förstått att somliga får riktigt otrevliga kommentarer emellanåt. Jag har förvisso inte fått det själv... men det beror nog på att jag inte har så många läsare ännu.

Ser fram emot ditt nästa inlägg! Kanske får jag se lite målad spont då!

Kramar Anna-Lena♥

Birgitta sa...

Vad roligt att dina kompisar tänker på dej. Verkligen fina verktyg. Dem får du behandla varsamt.
Kramar till dej.
Birgitta

Anki sa...

Härligt med presenter...särskilt när det är såna fina!

Kramis Anki

Sus sa...

Äääääääntligen.... fick JAG ge DIG nånting!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu blev jag till å med gladare än vad DU blev över verktygen!

Y E S !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails