tisdag 13 oktober 2009

Det tar sig...

Det får bli lite mera hallbilder i dag. Jag är inte riktigt färdig för jag har inte bestämt mig hur jag ska göra med hatthyllorna och skohyllorna. Det jag vet är att de inte kan stå i vår hall nu och vara bruna. Skulle så gärna vilja ha en ny hatthylla som Kallholmen gör men plånboken säger stopp... Fram med penseln igen säger pluskan... OK....

Den här smala byrån står precis innan för dörren och där har jag sorterat in hundhalsband, koppel, ficklampor, reflexer och annat som används ofta. Den var också brun(hittade inte före bilden).
Jag målar med V-Slip, en vattenbaserad grundfärg som torkar jättefort. Först har jag förseglat dem med kvistlack så att det bruna inte ska "blöda i genom.
Hyllan före.
Här har den fått några lager färg.

4 kommentarer:

Ofelias Hus sa...

Så fina dina möbler blev...tänk att de korslagda sidorna framträdde så fint i vitt i jämförelse med när den var brun...

Jag har funderat så mycket på din kommentar hos mig ang. misstankarna om att min Alva ska få diagnosen Autism....menar du att din son inte häller stämmer in på den diagnosen....det är ju hemskt om det delas ut diagnoser som inte riktigt stämmer...du får väldigt gärna berätta om era erfarenheter...kanske det kan vara till hjälp för Alva...
vill du inte skriva på min blogg så kan du maila anette@ofeliashus.com...så är det bara jag som läser det.

Kram,
Anette

hemma hos lilla mej sa...

Vad fina dina möbler blir.Vad du är duktig som fixar och grejar med en det ena.....Ha en mysig tisdag kramizar ~~~~~RITA~~~~~.

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Det blev ju kanonfint! Men det kräver mycket målande med så mörka mböler...
Kram
Marie

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Vad fin byrån blev! Nu blev jag lite nyfiken ang. kvistlacken. Har du målat sådan över hela som grundfärg innan v-slipen. Anledningen till att jag frågar är att jag har ett indiskt lite mörkare bord som jag funderar på att måla vitt.

Hoppas att du får en skön dag i morgon!

Kramar Anna-Lena♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails