tisdag 1 september 2009

Åtta år och redan affärskvinna. Det är Lina det. En dag för ett tag sedan kom hon till mig med 2 kvitton. Ett på 100:- och ett på 500:-. Hon ville sälja sin ena bokhylla till mig(som jag redan köpt en gång för längesedan till mig själv). Jag fick välja vilket belopp jag ville betala. Det var ju snällt. Hon hade nog förstått att jag behövde en hylla till alla mina pysselgrejer.
Jag har inte vågat titta i hennes garderober hur det ser ut för hon svarade inte när jag frågade henne var alla hennes saker som jag sorterat så fint i korgar tagit vägen. Jag köpte i alla fall den för en hundring...
Och nu har äntligen min städ och röjinspiration kommit tillbaka. Har väntat över 2 veckor. Jag bara släppte röran där uppe och lät allt som jag släpat fram ligga kvar. Ingen annan i familjen mer än jag har lidit av röran. De har lyckats titta på TV ändå. Trodde nog att de kanske ville hjälpa till att sortera prylar... men inte då...
Så här tomt gapar " hennes" bokhylla. Jag ska städa färdigt i TV-rummet idag och ta ut den till min lilla hörna.

Jag har tom. lyckats få fram golvet här inne idag. Bara lite kvar nu... Skönt..

Det här ser inte så roligt ut men jag tog in dem för att kunna ha mina tyger och lite annat som låg i Ladan. Vill inte att de ska bli förstörda. Jag ska försöka komma på hur vi kan bygga en smart hylla här inne så att det mesta får plats utan att det ser stökigt ut.

Jag har faktiskt skaffat oss en ny TV-bänk så att vi slipper ha, bänken med korgar som var menad för tvättstugan, för alla dessa tråkiga apparater. Den har stått nere i över 2 veckor och väntat på att få komma upp.
Usch... usch.. vilken människa jag är.. och lämnat det så här. Fast jag har faktiskt plockat bort massor från golvet idag. Så nu ser man det i alla fall. Kika in i morgon så ska ni få se på skillnad.

Tror jag... hoppas jag.. lusten att röja kanske försvinner eftersom jag tog en kaffe paus vid datorn....

1 kommentar:

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hallojs...så kuligt att kika in till dig!! Fin tv hörna...o såå söt Lina o Elvis!!!

kram ♥ Millan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails