söndag 31 maj 2009

Nu har jag äntligen en paprika i kruka. Gulliga Stina och Åke hade den med sig när de kom till oss på besök i går. Det är den första växt jag har ute. Jag har bestämt mig för att inte köpa några blommor innan allt är grävt runt huset, och det verkar som om han som ska gräva allt har gått upp i rök.


Det här är min fina trappa som så småning om ska få sällskap av lite blommor.
Här försökte jag ta kort på de vackra kastenjeblommorna men de ville tydligen inte vara med på bild.
Här är vår "kaninby". Merlin, Luffy och Hampus får bo här tills vi ordnat plats bredvid huset när det är färdig grävt. Färdigt??? Han har ju inte ens dykt upp ännu, men kanske han tagit fel på år....När man ser det här kan man ju tro att jag blivit galen och ska måla huset vitt men så är det inte. Jag vill bara ha väggarna vita så att det blir ljust och fint när fönstrena och dörren kommer på plats. Då kommer det att bli fint. Jag lovar.
Jag trodde att taket var hyfsat vitt men när jag började måla såg jag att det var mer pissgult. Vilken skillnad det blir.

Här kan man se skillnaden på vitt och "vitt"...

3 kommentarer:

Christina sa...

Hej Aydan! Vi testar så att Christina kan skriva till dej.

LantlivsAnette sa...

Halloj !!
Åhh vad du är flitig, målar och står i !!
Jaa, du..det där teet som du tipsade mig om till mamma, det är nog det som gjort susen för henne !! tack än en gång snälla du...
Jag är sååå himla glad idag..att livet kan vända för mig, det trodde jag inte..man törs knappt tro det själv, nu kan det ju bara bli bättre...
Ha en toppenhelg
Kraam Anette

Viveka i Bläckhornet sa...

Kikar in och säger hej! Hittade hit via Lantlif.

Vilket vackert hus ni bor i. Och visst är det skillnad på vitt och vitt.

Nuska jag titta tillbaka i dina tidigare inlägg.

Kram Viveka

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails