torsdag 19 mars 2009

Livet med en Kuvasz valp

Shabby Chic á la Kuvasz???
Jag får skylla mig själv att jag lämnar mina pågående målningsprojekt på golvet.
Det här är benen till badrumskommoden som jag har haft på golvet över 1 vecka och hitills har Alexi bara nosat på den, men igår kväll kunde hon inte motstå frestelsen. Det var nog ett straff för att hon fick åka med till Uppsala när jag skulle med Fiffi till djursjukhuset.
Nu får jag ta fram lite spackel och försöka fixa till hörnet, jättekul... jag ska inte klaga... vi köpte en hundvalp och lite svinn får man ju räkna med.(och nervsammanbrott).

I dag får vi hålla tummarna. Fiffi blev kvar på sjukhuset. Hennes urinvägsinfektion var livmoderinflammation, 2 stora stenar i urinröret och ett främmande föremål i magsäcken. De ska operera henne idag. Fiffi har aldrig varit sjuk förrut. Hon är den bästa hunden i världen, hoppas att hon klarar sig och blir riktigt bra. Men klarar man att bli påkörd av 3 bilar och klara sig så har man nog änglavakt, Hoppas att änglarna vakar över henne nu...

2 kommentarer:

Sus sa...

Neeej. Stackaars lilla Fifi. Jag håller tummarna. Men som sagt; hon har en hel drös med änglar som vakar över henne,den hunden!

torparhuldas blogg sa...

Håller tummeltottarna för Fifi, vet hur plågsam ovissheten kan vara. Kramar från mig och alla djuren

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails